Skip Navigation Links

Okul Aile Birliği 50 Öğrenciyi Sevindirdi

Dörtyol Recep Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ihtiyaç sahibi 50 öğrencisini sevindirdi.

Okul Aile Birliği 50 Öğrenciyi Sevindirdi

Eğitim   A+a-

 Geçtiğimiz hafta içerisinde ayni ve nakdi bağış kampanyası düzenleyen okul aile birliği öğrencilerin çanta, ayakkabı ve kıyafet ihtiyaçlarını bağışçılardan sağladığı desteklerle karşıladı.
Dörtyol Recep Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Muhteşem Mağaralı ve okul idaresi tarafından geçtiğim hafta yapılan girişimlerle okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler belirlenerek bağışçılara ulaşıldı.
Dörtyol Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü devreyle girerek öğrencilerin çanta ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılarken, ilçemizin sayılan ve sevilen esnaflarından Murat Ateş’te sahibi olduğu Özlem Okul Dünyası mağazasından okul kıyafetlerini karşıladı.
Dörtyol Recep Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Muhteşem Mağaralı yaptığı açıklamada; “Okulumuzda ihtiyaç sahibi olan 50 öğrencimizi okul idaremiz ve öğretmenlerimizle birlikte belirledik. Bunlar oldukça başarılı ama maddi durumları iyi olmayan öğrencilerimizdi. Bu öğrencilerimizin ailelerinin yükünü bir nebze olsun hafifletmek adına hayırseverlerimize çağrıda bulunduk. Öncelikle bir banka hesabı oluşturduk ve nakdi yardımları bu hesapta toplayarak ihtiyaç sahibi olanlara uygun bir nispetle dağıttık. Ayrıca ayni yardımda bulunmak isteyen esnaflarımızla da iletişime geçerek öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda bir çalışma yürüttük. Başta Dörtyol Belediyemiz ve bağlısı olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bizlere kapılarını sonuna kadar açtı. Belediye Başkanımız Yaşar Toksoy ve nezdinde tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Özlem Okul Dünyası mağazasının sahibi sayın Murat Ateş’e de okul kıyafetlerinin temininde sağladığı katkılardan ötürü teşekkürlerimizi arz ederiz. Her şey yavrularımızın eğitim ve öğretimlerine devam edebilmeleri için yapıldı. Hiçbir çocuğumuz maddi sıkıntılar nedeniyle eğitim hayatından geri kalmamalı. Bu konuda destek veren herkese ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.   
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet