Skip Navigation Links

Perihan Soylu Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti'den Milletvekili aday adayı olmak amacıyla Dörtyol Kaymakamlığı Proje Koordinatörlüğü görevinden istifa eden eğitimci Perihan Soylu , Ak Par

Politika   A+a-

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olmak amacıyla Dörtyol Kaymakamlığı Proje Koordinatörlüğü görevinden istifa eden eğitimci Perihan Soylu , Ak Parti İlçe Teşkilatı önünde çok sayıda davetlinin katılımıyla bir basın açıklaması yaparak Ak Parti Hatay Milletvekilliği Aday Adaylığını kesinleştirdi.

Ak Parti Milletvekili aday adayı Perihan Soylu aday adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Mavinin mavi, Yeşilin yeşil olduğu, Baharı portakal çiçeği kokulu, Güzel memleketimin güzel insanları; Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Öncelikle 12 Haziran 2011 'de yapılacak olan seçimlerin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kendimi doğup büyüdüğüm memleketime hizmet etmek konusunda sorumlu görmekteyim. Türkiye’nin en güçlü Teşkilatına sahip Adalet ve Kalkınma Partisinde bütün görevler ‘halka hizmet yeri’ olarak görülür. Bugün burada 24. dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olarak karşınızdayım. Ülkemizin problemlerini çözmeye devam etmek ve geleceğini aydınlatmak için, hep birlikte el ele verip, gece gündüz çalışarak sürdürülen Ak Parti hizmet kervanında ben de varım…“ dedi.

Ben hizmet için varım diyen Ak Partiden Milletvekili aday adayı Perihan Soylu; “Sizlerden alacağım vekaletin, ne kadar değerli bir emanet olduğunun bilincindeyim. Nasip olur da milletvekilliğine seçilirsem ortaya iş gücümü, azmimi ve tüm emeğimi koyarak bölgeme ve ülkeme en iyi şekilde hizmet edeceğim. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Biz millete hizmet etmeye geliyoruz. Efendilik yapmaya değil. Ben bu milletin hizmetkarı olacağım” sözleri her zaman benim ilkem olacaktır. Memleketim ile Ankara arasında bir köprü olup bölgemizin sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Muhafazakâr demokrat bir parti olan Ak Parti, kadın hakları konusunda, 70 yıldır bekleyen, biriken sorunları tek tek gündemine aldı. Anayasada, iş kanununda, TCK’da, sosyal yardım uygulamalarında yapılan düzenlemeler ile özürlü çocuklar ve annelerinin yaşam şartlarını kolaylaştıran ve anne bebek ölümlerinin azaltılmasına yönelik, onlarca düzenleme ve uygulama ard arda yapıldı. Üretken ve şefkatli güçleriyle yaşamın tüm alanlarında eşsiz mücadeleler veren, toplumumuzun aydınlık yüzü annelerim, ablalarım, bacılarım Memleketimin havası gibi sıcak dağları gibi dik ağabeylerim, kardeşlerim sizin sesiniz ve kulağınız olacağım. Sosyal ve kültürel faaliyetler de aktif bir şekilde bulunuyorum. Bu sebeple İlimizin meselelerini çok iyi biliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde gücümüzün farkına vararak hizmet için ve sizin için varım. Ailemin, yakınlarımın, halkımın güveni ve teveccühleri ile aynı zaman da Sayın Başbakanımızın bayanlara yapmış olduğu çağrıdan dolayı milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Ak Parti hizmet kervanında ben de varım. Memleketimin yarınları aydınlık, insanları mutlu olsun.” açıklamasında bulunarak teşekkür etti.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet