Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'a Yakışır Hizmetler İçin Çalışıyoruz

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla ilçedeki yolları güzelleştirme atağını sürdürüyor

Arsuz'a Yakışır Hizmetler İçin ÇalışıyoruzWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Nereye Hizmet Gerekiyorsa Başkan Nazım Culha Orada

 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçedeki ulaşım ağını rahatlatmak ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla ilçe genelinde mahalle mahalle gerçekleştirdikleri asfalt ve parke çalışmalarını bizzat yerinde inceliyor. Fen İşleri Müdürlüğü'nün yıllara sari olarak gerçekleştirdiği asfalt, parke ve bordür ihalesi kapsamında Gözcüler Mahallesi'ndeki ara sokaklarda gerçekleşen asfalt öncesi ön hazırlık aşamasının ardından Kale Mahallesi'nde yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Culha, Karaağaç'tan Kale'ye bütün mahallelere eşit hizmet götürme anlayışı kapsamında belirlenen programın aksamadan hayata geçirildiğini söyledi.
Beraberinde başkan yardımcıları Ali Yavuz, Sedat Deveci ve Özgür Murt, Fen İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu, belediye meclis üyeleri, yüklenici firma temsilcileri ve muhtarlar ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkın yoğun sevgi seliyle karşılaşan Başkan Nazım Culha, halkın refahı için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.
 

"Arsuz'a Yakışır Hizmetler İçin Çalışıyoruz"

Hava koşulları ve halkın ihtiyaçları doğrultusunda öncelik arzeden yollarda asfalt ve parke atağının sürdüğünü ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "Hem bizlere, hem de halkımıza yakışır hizmetler ortaya koymak için var gücümüzle çalışıyoruz.  Gözcüler Mahallemizde 14 bin 889 metrekare asfalt, Kale Mahallemizde de 31 bin 212 metrekare parke döşeyeceğiz. İşi sadece yapmış olmak için değil, hakkını vererek yapmaya özen gösteriyoruz. Bu nedenle çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Özellikle Kale Mahallemizde muhtarımız tarafından belirlenen ve parke döşenen yollar vatandaşlarımız için çok büyük önem taşıyordu. Kış gelmeden buradaki çalışmaların tamamlanmasını hedefliyoruz. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından da diğer mahallelerimize geçeceğiz" dedi.

 

"Arsuz - Samandağ Çevlik yolunun proje ihalesi yapıldı"

Başkan Culha ve ekibine parke çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kale Mahallesi Muhtarı Mehmet Gebeş'in Arsuz - Samandağ Çevlik yolunun da biran önce açılması talebine istinaden yolun büyükşehir belediyesi tarafından projelendirildiğini ve proje ihalesinin yapıldığını dile getiren Başkan Nazım Culha, bu yolun açılmasıyla da Arsuz'un turizmin çok daha fazla ivme kazanacağını söyledi.
Hizmet inceleme gezilerinde halkın hayır dualarıyla teşekkür ettiği Başkan Nazım Culha, yufka ekmek açan kadınların da davetini kırmayarak, onlarla uzun bir sohbet etti. Misafirperliğin en güzel örneklerinin yaşandığı buluşmalarda Başkan Culha, talep ve önerileri de dinlemenin yanısıra hizmetlerin halk tarafından takdir edilmesinin de hazzını yaşadı.
 
 
 
 
Arsuz'a Yakışır Hizmetler İçin Çalışıyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar