Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun EXPO 2021 Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

İskenderun’da Hatay Milletvekillilerinin ve Belediye Başkanlarının katılımı

İskenderun EXPO 2021 Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Gündem   A+a-

 
İskenderun’da Hatay Milletvekillilerinin ve Belediye Başkanlarının katılımı ile 2021'de düzenlenecek EXPO için değerlendirme toplantısı yapıldı.
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in ev sahipliğinde yelken kulübünde düzenlenen toplantıya TBMM idare amiri ve AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti Hatay milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, MHP Hatay milletvekili Mehmet Ahrazoğlu, İlçe Belediye Başkanları Abdurrahman Demirel, Adnan Vurucu, Nazım Culha, Ayhan Yavuz, İbrahim Pac, Mithat Nehir, Dr.ibrahim Yaman, Rıfat Sarı, Hüseyin Şanverdi ve Kasım Şimşek katıldı.
 
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Expo 2021’in Hatay’ın tanıtımı için çok önemli olduğunu belirterek bu konuda daha iyi neler yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiklerini belirtti.
 
Daha sonra konuşan HBB Başkanı Lütfü Savaş ise  EXPO'yu Hatay'a getirmek için yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek,” Hatay’ımızı Dünyaya tanıtmak için ilk büyük adımı attık. 2021'e kadar gerekli tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak hem şehrimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde dünyaya tanıtmak istiyoruz. Fuarın turizm ve tanıtım açısından Hatay’a ekonomik katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu konuda herkese büyük görevler düşüyor” diye konuştu.
 
Daha sonra Milletvekilleri ve Belediye Başkanları Expo 2021 hakkında görüş alışverişinde bulunarak görüş, fikir ve önerilerini dile getirdiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar