Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas'ta Azerbaycan Rüzgarı...

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva; Payas Belediye’si tarafından Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’nde ağırlandı.

Payas'ta Azerbaycan Rüzgarı...

Payas   A+a-

 Hukuk mezunu,tıp doktoru,yazar,şair, gazeteci ve Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva; hayran kaldığı Payas’ta oldukça duygulu anlar yaşadı.
Belediye başkan yardımcısı Mustafa Yıldız eşliğinde Payas Belediyesince ağırlanan Ganire Paşayeva; Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi İmaret Bölümü’nde şerefine verilen yemeğe katıldı. Yemekten sonra Payas’ın tarihi ve coğrafik güzellikleri gezdirilen Paşayeva, külliye’nin esnaflarıyla sohbet edip; fotoğraf çektirmeye gelen bir ‘gelin-damat’ çiftiyle yakından ilgilendi.
Ülkesinde 20’nin üzerinde kitabı yayınlanan Paşayeva’nın, ülkemizde kaleme aldığı ve dilimizde yazdığı iki şiir kitabı daha bulunmaktadır. Ganire Paşayeva özellikle Ermenistan’ın Karabağ işgali ve Hocalı katliamına karşı sert çıkışları ve söylemleriyle  tanınmaktadır. Güzel, sevimli ve sempatik oluşunun yanı sıra Türkiye sevdalısı olan Paşayeva; ulusal medyamızda çok sık yer aldığı için aşina olduğumuz bir yüz.
Payas’tan oldukça etkilenen ve güzel duygularla ayrılan Ganire Paşayeva; ‘’ Tek millet iki devlet’’ konulu bir konferansa katılmak için Hatay da bulunuyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar