Skip Navigation Links

Sinan Gökpınar da Evliler Kervanına Katıldı..

Matematik Öğretmeni Sinan Gökpınar, meslektaşı Fen Bilgisi Öğretmeni İzel Kuzu ile hayatını birleştirdi.

Sinan Gökpınar da Evliler Kervanına Katıldı.. Web
TV

Magazin   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinin ilk özel öğretim kurumlarından Özel Arsuz Bilgi Özel öğretim Kursu Kurucu Müdürü Matematik Öğretmeni Sinan Gökpınar, meslektaşı Fen Bilgisi Öğretmeni aynı kurumda İnsan Kaynakları Sorumlusu İzel Kuzu ile  hayatını birleştirdi. 
Arsuz ilçesinin tanınmış simalarından Akçalı Mahallesi’nde uzun yıllar muntarlık yapan Edip Gökpınar ile Fatma Gökpınar’ın evladı Sinan Gökpınar ile Filiz Köybaşı ile İzzettin Kuzu’nun evladı İzel Kuzu, tüm sevenlerinin huzurunda ömür boyu mutluluğa yelken açtılar. 
Arsuz Alyans Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine İzel (Kuzu)-Sinan Gökpınar’ın aile yakınları, meslektaşları ve daha çok sayıda davetli katıldı. 
Meşaleler ve alkışlar arasında kır düğün alanına giren İzel (Kuzu)-Sinan Gökpınar çifti, ilk danslarını davetlilerin hayran bakışları arasında yaptılar. 
Mutlu çiftin ömür boyu birlikteliğe “Evet!” dedikleri nikahı ise Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha kıydı. Heyecanları yüzlerinden okunan mutlu çifti fazla terletmeden nikahı kıyan Başkan Culha, İzel-Sinan Gökpınar çiftini, Gazi Büyüktepe ve Necmi Özcan Türkoğlu’nun şahitliğinde ömür boyu eş ilan etti.  Evlenme cüzdanını güzel gelin İzel Gökpınar’a veren Başkan Culha, Arsuz Belediyesi’nin yeni evlenen çiftlere hediye ettiği kahve fincanı takımını da damat Sinan Gökpınar’a vererek, mutluluklar diledi. 
İzel-Sinan Gökpınar çifti, meslektaşları ve aile yakınlarının huzurunda adım attıkları yeni hayatlarının keyfini gece boyunca sahnede oynayarak kutladılar.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi olarak İzel-Sinan Gökpınar çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sinan Gökpınar da Evliler Kervanına Katıldı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet