Skip Navigation Links

SHP'den CHP'ye 15 Kişilik Katılım

Karpuz: birlik beraberlik içinde büyük başarılara imza atacağız'

Politika   A+a-

Karpuz: birlik beraberlik içinde büyük başarılara imza atacağız”
Sosyal Demokrat Halk Partisi (SHP) İskenderun teşkilatı yönetim kurulundan 15 kişi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ ye katıldı. CHP İskenderun İlçe binasında düzenlenen basın toplantısında, partiye katılanlara CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz rozet taktı.
Katılım töreninde, kendisinin de eski bir SHP’li olduğunu söyleyen Nihat Karpuz; “Aramıza katıldığınız için mutluyuz. Her ne kadar parti isimleri değişik olsa da sürekli fikir alış verişindeyiz. Bize katılan büyüklerimizle çok şeyler başaracağız. Türkiye’de karanlık devri kaldıran büyük projelere imza atacağız. 19 Mayıs’ta Karaağaç’a konsere gelen Edip Akbayram’ın da söylediği türkü gibi “motorları maviliklere süreceğiz”, birlik beraberlik içinde büyük başarılara imza atacağız” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisine katılan, bir zamanlar SHP Hatay İl Temsilciliği de yapan SHP yönetim kurulu üyesi Reşit Korkmaz; “1999’da CHP’den ayrıldım. Yaklaşık 10 yıldır SHP’deyim. Yuvama tekrar döndüğüm için mutluyum. SHP’de olmama rağmen sürekli CHP ile fikir alış verişim ve temaslarım sürdü. İlk oyumu 68’lerde CHP’ye kullandım ve yedi sülale olarak CHP’liyiz. Laikliği, demokrasiyi savunan insanlara katılmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet