Skip Navigation Links

Songül İle Zafer’in Mutlu Günü!

Düğün Mehter Marşıyla Başladı!

Songül İle Zafer’in Mutlu Günü!

Magazin   A+a-

 Bölgemizin sevilen simalarından işadamı Murat Kıvrak ve eşi Kadriye Kıvrak’ın Yakışıklı oğulları Zafer ile Ankara eşrafından Erol ve Hülya Konuk çiftinin güzel kızları Songül muhteşem düğün töreni İle dünya evine girdiler.
 
Beyaz Saray Restoran düğün salonunda kalabalık davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen düğünde genç çiftler Mehteran eşliğinde salona girerken davetlilerden büyük alkış aldılar. Mehter Marşından oluşan kısa bir repertuar ile başlayan düğün töreninde Salondaki davetlilerle tek tek ilgilenerek hoş geldin diyen genç çiftin sevinci ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 
 
Yakışıklı damat Zafer Kıvrak’ın İskenderun’daki sevenlerinin yanı sıra Kırıkhanlı akraba ve yakınları ile Gelin Songül hanımın Ankara Kahramankazan’dan İskenderun’a gelen akraba bireylerini de buluşturan düğün eğlenceli ve neşeli ortamda gerçekleşti. 
İskenderun’un İş ve Musıki dünyasının sevilen ismi, sosyal faaliyetlerin hoşsohbet, sempatik simalarından Murat Kıvrak, Güzel eşi Kadriye Hanım ile birlikte biricik yakışıklı oğulları Zafer’in bu mutlu gününde tüm konuklarıyla yakından ilgilenerek mükemmel bir ev sahipliği yaptılar.  
 
 
Hafta sonu Beyaz Saray Düğün salonunda Kıvrak ve Konuk ailesinin yakınlarının hazır bulunduğu kalabalık ve sıcak ortamda gerçekleşen yemekli, muhteşem düğün töreniyle dünya evine giren genç çifti sevenleri ve dostları sahnede de yalnız bırakmadılar.
Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğün boyunca davetliler gönüllerince eğlendiler. Hayatlarını birleştirerek bekârlığa veda eden genç çiftin yanı sıra bu mutlu geceye tanıklık eden davetlilerin neşesi ve coşkusu görülmeye değerdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet