Skip Navigation Links

Sitem sevgiden doğar!

Demokratik Sol Parti (DSP) İlçe Yönetimini ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İlçe Başkanı Ali Bıkmaz'ın, samimiyetimize, des

Politika   A+a-

Demokratik Sol Parti (DSP) İlçe Yönetimini ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İlçe Başkanı Ali Bıkmaz’ın, samimiyetimize, desteğimize karşılık aynı samimi sıcak duyguları sizlerden göremedik, “Kırgınız” sözüne karşılık olarak “Şimdi kırgınlıkların değil birlikteliğin zamanıdır” dedi.

Sitem sevgiden doğar!
Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve beraberindekileri parti binasında ağırlayan DSP İlçe Başkanı Ali Bıkmaz, kırgın olduklarını ifade etti. Siyesette samimiyet kültürüyle yetiştiklerini belirten Ali Bıkmaz, samimi, “şeffaf bir belediye yönetimi beklentisi ve adam gibi adam söylemimizle size olan inancımızla destek verdik ve aynı samimiyeti bulamadığımızı ifade etmek isterim. Yeni bir sayfa diyorsanız, siz bize bir adım yaklaşırsanız, bizler kollarımız açık sizlere koşarak geliriz. Bizlerin seçmenlerimize karşı sorumluluklarımız var. İnsanlarımızın bizlerden talepleri oluyor. Hizmetlerin aksadığı noktalarda yardım istiyorlar. Bizlerden sizlere ulaşmamızı istiyorlar. Maalesef ki, sizlere ulaşamadığımız için mahçup olduk” dedi.
Belediyeden bekledikleri sıcaklığı bulamadıklarını kaydeden Bıkmaz; “Kırgınız çünkü beklediğimiz sıcaklığı bulamadık. Zaman zaman size ulaşmaya çalışıyoruz ama ulaşamıyoruz, sıkıntılarımızı iletemiyoruz. Biz sizi başkan olmadan önce de tanıyorduk. Bunu dostça bir eleştiri olarak kabul etmenizi istiyoruz. İsminizi kara tahtaya değil yüreğimize yazmak istiyoruz. Gecikmiş bir ziyaret oldu. Bu gelişimiz yeni bir sayfa diyorsanız bu takdire şayandır. Siz bize bir adım gelirseniz biz size kollarımızı açar geliriz” diye konuştu.

Kırgınlıkları geride bırakmak gerektiğini, artık birlikte hareket etme zamanı olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Civelek de; “Daha çağdaş daha mutlu bir İskenderun için çalışıyoruz. Yıkıcı eleştiri zamanı geçmiştir. Bir siyasi partinin amacı kendi ideolojisi doğrultusunda vatanını daha refah seviyeye ulaştırmaktır. Gelin tüm siyasi partiler, daha iyi bir İskenderun, daha iyi bir Türkiye nasıl yaratırız bunun peşine düşelim. İskenderun’un böyle bir birlikteliğe ihtiyacı var” şeklinde konuştu.
Artık 1 kuruşun bile heder olmadığını ifade eden Başkan Civelek; “Kasa sağlam ellerde. Projelerin yapım aşamasında özellikle altyapı konusunda 2 yıl biraz sıkıntı yaşanacak ama 10 yıllarca rahat edilebilecek koşullara ulaşmış olacağız, bu sıkıntılar sonrası. Her nimetin bir külfeti vardır. İş adamlarımızın önünü açıyoruz, şimdi onlarda karşılıksız olarak belediyeye, kente hizmet yapıyorlar. Yoksula, onurunu kırmadan, reklam yapmadan sahip çıkıyoruz. Geç kaldınız diye kızmayın, size ihtiyacımız var. Artık kırgınlık değil birliktelik zamanı” diye konuştu.

 

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet