Skip Navigation Links

Doğru Cevap’la Güzel Bir Geleceğe Koşacaklar..

İskenderun Doğru Cevap Koleji, Gelişim Hastanesi’nin hemen yanındaki içerisinde 7 dönüm ormanlık alanın da bulunduğu kampüsünde öğrencileriyle buluştu

Doğru Cevap’la Güzel Bir Geleceğe Koşacaklar.. Web
TV

Eğitim   A+a-

 Hatay’ın en büyük kampüsüne sahip İskenderun Doğru Cevap Koleji, Gelişim Hastanesi’nin hemen yanındaki içerisinde 7 dönüm ormanlık alanın da bulunduğu kampüsünde öğrencileriyle buluştu. 
 
Doğa ile iç içe öğrenmeyi yaşayarak öğreten bir sistemi hayata geçiren Doğru Cevap Koleji, özgüveni yüksek, geleceğe güvenle bakan, düşünen, araştıran ve sorgulayan bir nesil için kolları sıvadı.
 
Branşlarında kendilerini ispatlamış öğretim kadrosuyla Doğru Cevap için geleceğe umutla koşan öğrencileriyle buluşan Doğru Cevap Koleji, eğitim öğretimin ilk gününde yüksek motivasyonla derslerine başladı. 
 
Öğrencilerin bol oksijen alabilecekleri muhteşem bir kampüs alanına sahip Doğru Cevap Koleji, velilerin çok önem verdiği çocuklarının güvenliği konusuna da ciddi bir düzenleme getirdi. Öğrencinin servisten inip okula girdiği andan itibaren başlayan veliye gönderilen mesajlar, teneffüs aralarında kantinden yapılan alışverişin içeriğine, öğle yemeği menüsüne, öğrencinin derslere iştirak durumu ve eve dönüş anına kadar devam ediyor. Ve bu şekilde öğrencinin genel durumu hakkında bilgi sahibi olan velinin aklı çocuğunda kalmıyor. 
Doğru Cevap Koleji Kurucu Müdürü Cihan Emir, Hatay’ın en büyük kampüsüne sahip Doğru Cevap Koleji’ni hayata geçirmekten mutlu ve gururlu olduklarını belirtirken, eğitim sistemlerinin çok kısa süre içerisinde veli ve öğrenciler tarafından anlaşılacağını söyledi.  
Cihan Emir açıklamasında, başarıya, güzel bir geleceğe giden yolun Doğru Cevap Koleji’nden geçtiğini ifade ederken gururla konuştu ve şöyle dedi;  “Tabi bizim için çok gurur verici ve çok onur verici bir projedir. Hatay'ın en büyük kampüsünde öğrencilerimizle bugün buluştuk. Ailelerimiz bize öğrencilerimizi teslim ettiler ve eğitim öğretim hayatına başladık. Burası İskenderun'un ilk özel okulu olan Atatürk Koleji iken yıllar  sonra tekrardan bizler vesile olduk ve burayı tekrar İskenderun'umuza kazandırdık. 
İçerisinde 7 dönüm sadece ormanlık arazisi var. Yani buradaki bir öğrencinin çektiği oksijeni şehrin merkezindeki bir öğrencinin çektiği oksijenle mukayese dahi edemeyiz. 
 
 
Sadece fiziksel alanla sınırlı değil bizim burada öğrencilerimize sunduğumuz. Aynı zamanda İskenderun'da gerçekten en karakterli, alanında kendini  çok iyi yetiştirmiş öğretmenleri de bir araya getirdik. Zaten öğrencilerimiz de bunu en kısa zamanda anlayacaklar. Biz burada bu işi yüreğini vermiş emeğini esirgemeyecek, sürekli fedakarlık yapacak insanları bir araya getirerek bu oluşumu temelini attık. Bunun bir eksiklik olduğunu düşündük. İskenderun'da hem yeterli fiziksel alan hemen iyi bir kadro, iyi bir yayın, iyi bir sistemi bir araya getirmek kararlılığında olduk.  
 
İskenderun'un en çok ihtiyacı olan eğitim kampüsünün burası olduğuna kanaat getirecek olan velilerimiz. Bizim burada tabi sadece fiziksel alanımız, kadromuzda değil diğer okullarda olan yapılan hizmetlerin dışında aynı zamanda bizim burada öğrencilerimizle olan diyaloglarımız, rehberliğimiz, buradaki kullandığımız yayınlar birebir sadece öğrencinin kişisel sıkıntılarını gidermeye yönelik aktivitelerimiz de olacak. Onların karakterlerini analiz edeceğiz. Onlara özgü bir eğitim vereceğiz. Çocuğun sürekli olarak takibini sağlayacağız. Bizim burada öğrencimizin attığı adımdan dahi velimizin haberi olacak. Çocuk bugün geldi gelmedi, kantinde ne yedi, bugünkü yemek menüsü ne, servisi şuanda çocuğu nerden aldı nereye bırakacak, evine 300 metre kalınca veliye mesaj gitmesine kadar. Bir velinin ve bir öğrencinin özel bir okuldan beklediklerinden fazlası bulacağı bir kampüs burası. 
 
Hatta bakın biz olayı biraz daha öteye götürelim. Öğrencimizin burada para harcamasını da istemiyoruz. Sıcak para akışının olmasını istemediğimiz için kartlı sistemle öğrencinin alışveriş yapmasını istiyoruz. Pek çok şeye yenilik getireceğimize inanıyoruz. Bizim burada aynı zamanda öğrencilerimizin doğal bir yaşamın parçası olmasını istiyoruz. Burada yaşayarak öğrenmelerini istiyoruz. Çıksın burada sadece dört duvar arasında sınırlı kalsın istemiyoruz hayatlarının. Açık havada öğrensinler, ağaçların içerisinde öğrensinler, anfi tiyatromuzda öğrensinler.
 
Çocukları hak ettikleri hayata hazırlamak istiyoruz. Bizim amacımız onlara iyi bir gelecek sunmak. Velimizi çocuklara verilen ödevlerden tutun da dediğim gibi çocuğun o gün yiyeceği kaloriye kadar her şeyden haberi olacak. Bir velinin en çok dikkat ettiği konulardan bir tanesi güvenlik. Bu konuda biz inanılmaz titiziz. Çocukların güvenliğine çok önem veriyoruz. Çocukların hijyenli bir yerde eğitim almalarına dikkat ediyoruz. Kullandığımız boyalarda dahil antibakteriyal boyalar tercih ettik. Çocuklar sağlıklı ve güvenli ortamlarda büyüyebilsinler diye. 
 
Biz geleceğe umutla bakıyoruz ve bu vatanı seven, Atatürk'ü seven, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalacak bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. O yüzden aramıza katılan öğrencilerimize de önce ahlaklı olmayı öğretiyoruz. Ardından akademik başarıyı hedefliyoruz ki yarın bu nesiller, bu Ülkede belki de bir Cumhurbaşkanı olacak belki ülkeyi yönetecek insanlar olacak o yüzden velilerimizin içi ferah olsun, içleri rahat olsun bizlere çocuklarını gönül rahatlığı ile teslim edebilirler. Her türlü sıkıntılarında yanlarında olacağız. “
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Doğru Cevap’la Güzel Bir Geleceğe Koşacaklar..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet