Skip Navigation Links

'Türk Milleti' yerine, 'Türkiye toplumu'

Hak ve Eşitlik Partisi İskenderun İlçe Başkanı Melih Erozan,

Politika   A+a-

Hak ve Eşitlik Partisi İskenderun İlçe Başkanı Melih Erozan, Referandum sonuçlarının açıklanmasıyla, çıkan sonucun analizini yaptı. Yaptığı basılı açıklamasında şunları söyledi; ”Anayasa’nın halk oylaması sonuçlanmış %58 Evet, % 42 Hayır oyu çıkmıştır. Seçme hakkı olan 49 milyon 500 bin vatandaştan yaklaşık 38 milyonu oy kullanmış, 12 milyonu sandığa gitmemiştir. Seçimlere katılma oranı % 77 olmuştur.
Hak ve Eşitlik Partisinin meydan mitinglerine çıktığı illerden sadece ikisinde evet oyu daha fazla çıkmıştır.
Avrupa destekli halk oylamasının kampanya döneminde, mevcut hükümet ve partisinin akla hayale gelmeyen desise, kurnazlık, baskı ve camii önlerinde yürüttüğü Medine dilenciliği tavrı, demokrasi demagogluğu açık ve aşikâr bir biçimde sergilenmiş ve sonuç da almıştır.
Küresel sermayenin temsilcisi olan partinin azması, kamu mal ve kaynaklarının pervasızca elden çıkarılması, hukuk düzeninin altüst edilmesi, bölücülerin topraklarımızda devlet kurma sevdaları “Türk Milleti” yerine, “Türkiye toplumu” laflarının yer aldığı bu ülkede artık sürüklenme daha da hızlanacak, bu yolun devamında ise Cumhuriyet rejimi ve Türkiye Devleti’nin hızla bölünmeye sürüklenmesinden öteye bir şey olmayacaktır.
Tarih ulusların tarlasıdır, kim neyi ektiyse onu biçecektir. Her sonuç ise tek tek bireylerin ve bu ülkede yaşayan halkın yazgısı olacaktır. Bir milletin geleceğini koşullar ve olaylar tayin eder, nelerin olup olmayacağını da Allah bilir.
Biz Hak ve Eşitlik Partisi olarak siyasal ve toplumsal hedeflerimiz için yürüdüğümüz bu yolda, şimdi daha büyük bir hırs ve daha güçlü bir azimle ve en sert adımlarla koşmaya başlayacağız.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet