Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Abdullah ve Selin’in Masal Gibi Düğünleri

Rapor Dergisi’nin Sahibi Yaşar Diken’in oğlu Abdullah Diken, Selin Kares ile masal gibi bir düğün töreniyle evlilik kervanına katıldılar.

Abdullah ve Selin’in Masal Gibi Düğünleri

Magazin   A+a-

 Nilgün ve Zait Kares çiftinin güzel kızı Selin ile Berin-Yaşar Diken çiftinin oğlu Abdullah bir ömür boyu mutluluğa yelken açtılar.  
İskenderun İssos Otel'de gerçekleştirilen düğün töreni renkli görüntülere sahne oldu. Siyaset,  spor, iş dünyasından çok önemli simaların katıldığı düğün töreninde nikâhı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş kıydı. Bu özel ana Tosyalı Holding Yönetim Kurulu üyesi Fatih Tosyalı, Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, Metal At Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdullah Bozatlı, İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi Seval Kirmit Yazar şahitlik ettiler. Düğün pastasının kesilmesiyle birlikte DJ Tolga Özkan’ın müzikleri eşliğinde rüya gibi bir gece yaşandı.
Gecede aile büyükleri gelen konuklarıyla yakından ilgilenerek kusursuz bir ev sahipliği örneği sergilerlerken, davetliler de genç çiftleri pistte yalnız bırakmayarak gönüllerince eğlendiler.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar