Skip Navigation Links

'CHP Kendi Kimliğine Dönmüştür'

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Ali Oğuz, CHP İskenderun ilçe başkanı Nihat Karpuz'u ve yönetimini parti binasında ziyaret ederek bundan sonraki çal

Politika   A+a-

"CHP Kendi Kimliğine Dönmüştür"
CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Ali Oğuz, CHP İskenderun ilçe başkanı Nihat Karpuz’u ve yönetimini parti binasında ziyaret ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
Nihat Karpuz’dan övgüyle söz eden Ali Oğuz’a, Nihat Karpuz’dan da övgüler geldi. Nihat Karpuz, Ali Oğuz’un milletvekili aday adayı gibi değil milletvekili gibi çalıştığını belirterek, övgülere karşılık verdi.
Birlik ve beraberlik mesajı veren Ali Oğuz, genel merkezin değişmesinin olumlu olduğunu söyleyerek şöyle devam etti; " Sayın başkanımın görevden alındığı dönemde, Genel başkanımızın Antakya'daki mitinginde gördüm. Başkanımı görünce orada bir an aklıma geldi işte tipik bir Cumhuriyet Halk partisi yöneticisi, görevden alınmış kendisini görevden alan insanların arkasından mitinge koşuyor. CHP insanıdır işte budur. Önce ki CHP, şimdi ki CHP ayrım yapmak istiyorum, ayrım yapmak zorundayım. Önce ideallerinden uzaklaşmış ve kendi kimliğini unutmuş CHP, bu işler hep genel merkezde olan şeyler, genel başkandan genel yönetim kurulundan, parti meclisinden kaynaklanan şeylerdir. Bir ilçesinde başkan ne yaparsa yapsın çok şey yanlış gözükür. Merkez de bir politika olmayınca, halka umut veren olmayınca, partinin için de, bizim partimiz özellikle çok düşünen insanların partisidir. Çok düşünen insanlar karşısında bir hareket göremeyince karşıda ki insanı suçluyor. Hareket edecek o ortak yoktu eskiden. Bundan sonra başkanımın da yönetim kurulunun da bir ortamı olacaktır. Partimizin artık bir ideali var, partimiz kendi kimliğine dönmüştür. Halka umut veren bir parti haline gelmiştir.
CHP Hatay milletvekili aday adayı Ali Oğuz'un konuşmasından sonra konuşan CHP İskenderun ilçe başkanı Nihat Karpuz, CHP Hatay milletvekili aday adaylığını açıklayan Ali Oğuz'un Hatay milletvekili olarak çalıştığını dile getirdi. İskenderun İlçe örgütüne yaptığı katkılardan dolayı ve ziyaretten dolayı teşekkür etti.
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet