Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kötü Koku ve Tıkanıklıklara Müdahale Sürüyor

HATSU, eski hatların parçalanması ortaya çıkan sorunları çözüme kavuşturulması amacıyla yeni kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Kötü Koku ve Tıkanıklıklara Müdahale SürüyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), eski hatların parçalanması  ortaya çıkan sorunları çözüme kavuşturulması amacıyla yeni kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Hatay’ın tüm ilçelerinde ekipler tarafından özverili bir çalışma gerçekleştirilerek oluşan arızaların çözümünde vatandaş memnuniyetinin ön planda tutulduğunu aktaran Genel Müdürlük,  İskenderun ilçesinde yapılan çalışmalar kapsamında gelen şikâyetlere anında cevap verildiğini hızlı bir şekilde müdahale yapılarak vatandaşların rahata kavuşmasının sağlandığını açıkladı.
 
Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından altyapının sorunsuz bir şekilde işlevini yerine getirmesi amacıyla sahada görev yaptığını bildiren İdare, İskenderun ilçesine bağlı Kocatepe Mahallesi’nden kötü koku ve tıkanıklık şikâyeti üzerine yapılan müdahalede hattın parçalandığının tespit edildiğini ve 200lük borular ile 25 metrelik yeni hattın döşenerek sorunun giderildiğini belirtti.
Kötü Koku ve Tıkanıklıklara Müdahale Sürüyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş