Skip Navigation Links

MHP'DEN GÜÇ BİRLİĞİ TOPLANTISI

Milliyetçi Hareket Partisi Denizciler Belde teşkilatı 'İktidar için Güç Birliği' toplantısı düzenledi.

Politika   A+a-


Milliyetçi Hareket Partisi Denizciler Belde teşkilatı “İktidar için Güç Birliği” toplantısı düzenledi. Denizciler MHP Belde teşkilat binasında düzenlenen toplantıya Denizciler beldesinde yaşayan büyük bir grup katıldı. MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, MHP İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Emel Sönmez, MHP İl Genel Meclis Üyesi İsmail Karakoyun ve İlçe Teşkilatı yönetim Kurulu üyelerinin Misafir olarak katıldığı toplantıda, MHP Genel Merkezi tarafından Başlatılan “Güç Birliği Projesi” konuşuldu.
MHP Denizciler Belde Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Gelen misafirleri belde teşkilatı önünde karşıladılar. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Denizciler Belde Başkanı Mehmet Sarpkaya “Genel Merkez Tarafından başlatılan Güç birliği projesine sessiz kalmamız mümkün değildir. Bu maksatla beldemizde sağduyu sahibi kişilerle bir araya gelerek MHP’nin iktidarı için birlikte çalışma başlattık. Bu çalışmalarımızı siz partililerimizle paylaşmak için bu toplantıyı tertiplemiş bulunmaktayız. İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Gül, Belediye Başkanımız sayın Mehmet Yurtman ve Katılımcılara buraya kadar teşriflerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.


MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül’de toplantıyı tertip eden Belde teşkilatı başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında 31 Ekim 2010’da Ankara Atatürk Spor Salonunda başlatılan “Güç Birliği” projesinin çok anlamlı olduğunu, Ülkemiz üzerinde oynanan bir kısım oyunların, Ülkeyi bir çıkmaza sürüklediğini, PKK terör örgütünün eylemsizlik kararının, İktidara Yasal düzenlemeler için fırsat olarak tanındığını aksi halde Terör örgütü ile etkin bir mücadele olmadığı halde böyle bir kararı almayacaklarını iddia etti. İbrahim Gül Konuşmasında “Hükümetin uzun zamandır üzerinde çalıştığı açılım projesinin hangi aşamada olduğunu açıklaması gerekmektedir. Terör örgütü Tek taraflı eylemsizlik kararını almasında Hükümetle başlayan müzakerenin etkili olduğunu düşünüyoruz. Hükümet Terör örgütü ile etkin mücadele etmemiştir. Hükümet PKK terör örgütü liderleri ve siyasi kanadı ile müzakereye başlamıştır. MHP olarak ülkemiz üzerinde oynanan bu sinsi planları halkımıza anlatmaktan MHP siyasetini anlatmaya fırsat bulamıyoruz. MHP Siyasi ve ekonomik model olarak ülkeyi sıkıntılardan kurtaracak tek partidir. Korolarımız bilgili ve dürüst bir kadrodur. Ülkemizdeki borçlanmanın ana sebebi yolsuzluktur. İnançlarımız üzerinden siyaset yapılarak esas olan değerlerimiz yıpratılmakta, ülkede kişi başına düşen milli gelir sosyal patlamaları getirecek boyuttadır. Bu zamanda MHP’nin başlattığı Seferberliğe ülkemizi seven var olması için mücadele etmeye hazır herkesi bekliyoruz.”
Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman’da kısa konuşmasında; “MHP’li belediye olarak sosyal devlet anlayışı ile hareket ediyoruz. Parti, dil, din, ırk ve mezhep ayırmaksızın herkese hizmeti eşit olarak sunmanın gayreti içindeyiz. MHP’nin Yerel yönetimlerdeki başarısının İktidara taşınması için her arkadaşımızın bir çalışma içinde olmasını arzu ederiz”
Konuşmaların ardından MHP’nin İktidara gelmesi için çalışmaların başlatılması ve Partili partisiz herkesin MHP çatısı altında toplanması için gayet gösterilmesi kararı alındı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet