Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Botaş’ın Şefliğe Düşürülmesi

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un BOTAŞ işletme müdürlüğünün ‘ŞEFLİĞE’ dönüştürülmesi süreci ile ilgili basın açıklamasıdır.

Botaş’ın Şefliğe Düşürülmesi

Dörtyol   A+a-

 Başkan Toksoy yapmış olduğu açıklamalarda şu ifadeler yer verdi; Herkesin malumu Botaş Dörtyol terminal müdürlüğünün şefliğe düşürülmesi konusunda üzüntümüzü ve tepkimizi STK larımız ve vatandaşlarımızla birlikte Alparslan Türkeş Parkında dile getirmiştik. 
 
Bizim tepkimizden sonra ilçemizin bizim nezdimizde hükümet sözcüsü sayılan Sayın vekilimizin yapmış olduğu açıklama ile BOTAŞ’da mali hizmetlerin ve İdari hizmetlerin Dörtyol şefliğinde kalacağını öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın vekilimizin sözü bizim ve vatandaşımızın gözünde hükümetin ve BOTAŞ genel müdürlüğünün sözü olarak kayda geçmiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz. Umarım böyle olur ve BOTAŞ şu an yıllık 3 milyon lira burada harcama yapıyorsa 20 kat büyüyecek olduğuna inanırsak yıllık 60 milyonluk alışverişini Dörtyol’dan yapar. Buda bizi mutlu eder. Sayın vekilimiz ve çevresindeki pek değerli ekibini, o gün bizim ortaya koyduğumuz sorunların geri kalanı ile de yakından ilgilenmeye davet ediyorum. Hatta yarın sayın vekilimiz çıkar bir daha su kesintilerinde ‘Hatay büyükşehir belediyesi teröre bağlı güvenlik problemi ile karşınıza gelemeyecek günlerce kuzuculu ve payasda meydana gelen su kesintilerinin sebebi terör olmayacak’ derse ve buda gerçekleşse en çok biz mutlu oluruz.
 

PROJE AŞAMASINDAN ÇIKAMAYAN YENİ DEVLET HASTANESİ ve HASSA TÜNELİ

 
Kırıkhan ve Reyhanlı’da 2’inci yeni Devlet Hastanesi yapılırken Dörtyol’da ve internetten proje yayınlamaktan öteye gidemeyen bir süreç var. Nursan da işsiz kalan abartmıyorum taşeron işçiler dâhil binlerce işçinin tekrar işe dönme süreci var. Dörtyol’un simgesi olmuş bir ziraat bahçesinin birilerine verilerek Dörtyol’un ortasına koyulan bir set var. 19 Aralık spor salonunun yanına yapılan ve teslim alınmasına rağmen bir türlü faaliyete geçirilemeyen bir gençlik merkezi kompleksimiz var. Her seçimlerde bilbordları süsleyen artık kendi partililerinin dahi yapılacağına inanmadığı bir ‘HASSA TÜNELİ PROJESİ’ var. 
 
Şimdi Sn. vekilimizden ve pek değerli ekibinden bir sabah uyandığımızda ‘Bakın hastanenin temelini geç de olsa attık! Nursan işçilerinin sorununu çözdük ve çalışmaya başladılar. Hatta yarım kalan özel hastanede hizmete başladı. Bakın gençlik merkezini yarım yamalak yapan müteahhite dava açıldı. Kamu zararı ortadan kaldırıldı ve eksiklikler tamamlanarak faaliyete geçti’ demesini hatta belki bir gün  ‘Bakın Hassa tüneli yapılamaz diyordunuz tünel çalışmaları başladı. En kısa sürede bitirip alnımız açık şekilde karşınıza çıkacağız ’ demelerini vatandaşlarımız, belediyemiz ve bütün STK lar olarak bekliyor ve canı gönülden istiyoruz. 
 
Dörtyol için çakılan tek bir çiviyi bile çakandan Allah razı olsun.

 

Yaşar Toksoy

Dörtyol Belediye Başkanı

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar