Skip Navigation Links

Zehir Saçan Ucuz Kırtasiyeden Uzak Durun !!!

Kırtasiye Ürünü Sadece Kırtasiye Mağazasından Alınır..

Zehir Saçan Ucuz Kırtasiyeden Uzak Durun !!!

Eğitim   A+a-

 Çocuklarınızın Sağlığıyla Oynamayın !!!

 
Okulların açılmasıyla birlikte velilerin kırtasiye alış verişleri hızlandı. 12 ay 365 gün çalışıp, okulların açıldığı dönemi  sabırsızlıkla bekleyen kırtasiyeciler, gıda satan marketlerin de kırtasiye ürünü satmalarından rahatsızlık duyuyorlar.
Kırtasiyecilerin gıda ve temizlik maddeleri satmadığı ve hiçbir şekilde sektörlerinin dışında faaliyette bulunmadıkları gerçeğinden yola çıkarak, gıda ve temizlik maddesi ağırlıklı faaliyet gösteren market ve hipermarketlerin de kırtasiyelerin faaliyet alanına girmesi bir o kadar yanlış bir hareket olacaktır.
Kırtasiye ve sarf malzemeleri kırtasiyeciden alınacağı gibi, gıda ve temizlik maddeleri de market ve hipermarketlerden alınmalıdır.
İlk ve tek işi kırtasiyecilik olan esnafların korunması ve kollanması açısından da velilerin kaliteli kırtasiye ürünlerini okulların etrafında faaliyet gösteren kırtasiyecilerden almaları, çocuklarının sağlığı açısından da önemlidir. Kırtasiyede işin sağlık boyutu ise Çin başta olmak üzere taklit ve insan sağlığını tehdit eden alaşımların kullanıldığı kırtasiye malzemeleri  çocukların sağlığını tehdit ediyor olması. 
Özellikle küçük çocukların kırtasiye malzelerini bilinçsizce ağızlarına götürmeleri, çok tatlı bir o kadar tehlikeli ve zehirli kokuları teneffüs etmeleri gerçeğinden yola çıkarak, kırtasiye ve sarf malzemelerinin marketlerden değil, güvenilir kırtasiye mağgazalarından alınması çok önemli. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet