Skip Navigation Links

CHP İskenderun 'Hayırlı Günler' Dilemeye Devam Ediyor..

CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, aşırı sıcaklara rağmen ekibiyle birlikte öğle saatinde esnafları gezdi.

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, aşırı sıcaklara rağmen ekibiyle birlikte öğle saatinde esnafları gezdi.
İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri. Belediye başkan aday adayları ve kalabalık partili grubuyla İskenderun Ulu Camii Caddesi esnafını gezen CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, herkese “Hayırlı günler” diledi.
Esnaf gezisine katılan Belediye Başkan Aday Adayı Elektrik Mühendisi Bülent Bozdoğan, parti içi meseleleri bir kenara bırakıp 12 Eylül tarihine kadar herkesin referandumda “Hayır” verilmesi için çalışması gerektiğini belirtirken, “Referandum şu ya da bu partinin meselesi değil, Türkiye’nin geleceği için çok hassas bir süreç olduğunu unutmamak lazım. Türkiye’nin geleceği için çok hassas bir süreçte kenetlenmek zamanıdır” dedi.


Esnaflardan 12 Eylül referandumunda “Hayır” vermelerini isteyen Yazar ve ekibi, aynı zamanda esnaflara işlerini de sormayı ihmal etmediler.
Esnafa “Hayır” turunda ilginç olan ise CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar’ın geziye kendisine ait eczaneden başlaması oldu. İlk etapta eczaneye girmeyen ve uyarı sonrası geri dönerek kardeşi Semir Yazar, çalışanlar ile müşterilere “Hayır” çalışması hakkında bilgi veren Aziz Yazar, birkaç mağaza ileride AK Parti’li Meclis Üyesi Sabahattin Uygun’un mağazasında referandum için “Hayır” oyu istedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet