Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Körfez İskenderunspor’da Hedef Bal

Uzun yıllar 2. ligde mücadele ederken Hatay Süper Amatör ligine düşen Körfez İskenderun spor

Körfez İskenderunspor’da Hedef Bal

Gündem   A+a-

 
Uzun yıllar 2. ligde mücadele ederken Hatay Süper Amatör ligine düşen Körfez İskenderun spor, kendi küllerinden yeniden var olmak için oluşturduğu yönetim ve takımla Bölgesel Amatör Ligi hedefine kilitlendi.
 
Uzun yıllar başka kulüplerde top oynayan İskenderun’un yetiştirdiği değerler, yeniden yeşil sahaya dönerek memleketin takımını çıkartmak için mücadele etmeye başladılar.
 
İsmet Kulu Başkanlığında oluşan yeni yönetim, var gücüyle çalışarak bölgenin futbolcu fabrikası olan İskenderun’u yeniden hak ettiği yere çıkartmak için çalışmalara hız verdi.
 
Takımın Başına Mahsun Ergün’ü teknik sorumlu, Gani Köroğlu’nu da yardımcı Antrenör olarak Körfez İskenderunspor takımında göreve getirildi.
Turuncu-mavili takım İskenderun Belediyesi Sarıseki Fuat Tosyalı tesislerinde sezon hazırlıklarına başladı. İdmanlarda futbolcuların istekli oluşları gözle görülür şekilde sahaya yansırken, kaleciler ise ayrı çalıştırılıyorlar.
 
Futbolcuların antrenmanda hırsı ve istekli oluşlundan memnun olduğunu ifade eden teknik sorumlu  Mahsun Ergün, “Şu anda şehrin tek takımı olan Körfez İskenderun sporu yeniden hak ettiği yere taşımak için görev aldık. Üzerimizdeki sorumluluğun bilinciyle, çalışmalarıma yoğun bir tempoda başladık. Bulunduğumuz Hatay Süper Amatör liginden çıkıp, Bölgesel Amatör ligini arzulayan ve odaklanan bir takım oluşturduk. Esik olan mevkilerdeki futbolcuların da gelmesiyle gücünüze güç katarak hedefimize doğru ilerleyeceğiz” dedi.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar