Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sahil Camii Önündeki Meydanda Peyzaj Çalışması Yapılıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii önündeki meydanda peyzaj çalışmasının yapıldığını belirtti.

Sahil Camii Önündeki Meydanda Peyzaj Çalışması Yapılıyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii önündeki meydanda peyzaj çalışmasının yapıldığını belirtti.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürlüğü tarafından sahil camii önünde bulunan meydanda başlatılan çiçeklendirme, yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceledi.
 
YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRECEK
 
Kent genelinde birçok parkta, meydanda, refüjde çalışmaların devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Sahil camii önünde bulunan birçok caddeyi birbirine bağlayan bu kavşakta bulunan deforme olmuş yapı kaldırıldı. Şimdi bu alana peyzaj çalışması yapıyoruz. Ekiplerimiz bölgeyi daha da güzelleştirecek olan bu alanda yeşillendirme çalışması yapıyor. Çimlendirme, çiçeklendirme, ağaçlandırma ve çevre düzenlemesinin ardından çalışmalar tamamlanmış olacak”dedi.
 
AMACIMIZ ŞEHRİ DAHADA GÜZELLEŞTİRMEK
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapılan çalışmaların titizlikle yapıldığını belirterek,” Şehrimizin birçok yerinde tamamlanmış ve devam eden peyzaj çalışmalarında kent estetiğine uygun faaliyetler yapılıyor. Çevreye uyumlu, kaliteli, yapılan alana renk katacak çalışmalar yapılıyor. İskenderun’u caddeleri, meydanları, kavşakları, yeşil alanlar, süs havuzları, açık alanları, oturma alanları ve görselliği ile modern bir görünüme kavuşturma gayretindeyiz” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş