Skip Navigation Links

Genç ve Yiğit Ailelerinin En Mutlu Günü

Kentimizin tanınmış ailelerinden Genç ve Yiğit aileleri dünür olmanın mutluluğunu yaşadı.

Genç ve Yiğit Ailelerinin En Mutlu Günü

Magazin   A+a-

 Remziye-Mehmet Yiğit çiftinin kızları Dilek Yiğit ile Naciye-Garip Genç çiftinin oğulları Cesur Genç, güzel bir düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdiler. 
Ramada İskenderun Otel’de gerçekleştirilen düğün merasimi renkli görüntülere sahne oldu. Yoğun bir katılımın olduğu düğün törenine başta İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil olmak üzere çok sayıda davetli katılım gösterdi. 
İskenderun’un tanınmış simaları arasında yer alan Garip Genç, oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Genç çiftin nikahını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kıydı. 
Dizelciler Otomotiv Genel Müdürü Genç İşadamı  Haşim İnan da nikah şahitleri arasında yer alarak, mutlu çiftin ömür boyu birlikteliğine şahitlik etti. 
Konukların coşkulu oyunları ve orkestranın kusursuzluğu, düğünü şölen havasına büründürdü. Damadın babası Garip Genç ile damadın amcası Mehmet Genç, tüm konuklarla yakından ilgilenerek, mükemmel bir ev sahipliğine imza attılar. Her anı coşku dolu düğünden geriye unutulmaz kareler kaldı. 8. Gün Haber Web Tv olarak genç çifti tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu uzun bir hayat temenni ediyoruz. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet