Skip Navigation Links

Zabıta Teşkilatı 191 Yaşını Törenlerle Kutladı

Samandağ Belediye Zabıtası, Zabıta haftası kapsamında düzenlediği etkinliğe vatandaşlara karanfil dağıtarak başladı.

Zabıta Teşkilatı 191 Yaşını Törenlerle Kutladı

Gündem   A+a-

  Zabıta Müdürü Önder Şimşek, Zabıta Müdürlüğü ekipleri Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız’ın katılımıyla bir araya geldiler. Samandağ Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen etkinlikte günün anlam ve önemine yönelik açıklamalarda bulunuldu.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl eylül ayının ilk haftası olarak kutlanan Zabıta Haftası’nın 191.cı kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşma yaptı.
Zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Zabıta Haftası’nın 191’inci yıl dönümü olduğunu hatırlattı.
Belediye Başkanı Mithat Nehir;’’ Tüm bu görevleri yerine getirirken Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız aynı zamanda Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Zabıta Müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşlarımızın her zaman yanında ve hizmetindedir.Zabıta demek şehirleşme ve düzen demektir. Mütevazi kadromuz ve zor şartlarla bu görevi uyum içerisinde yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 191 yıldır devam eden bu anlayışı, zabıta teşkilatımızı tekrar kutluyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet