Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Coğrafya Geniş, Sorumluluk Ağır !

Başkan Culha Zabıta Personeliyle Kahvaltıda Buluştu

Arsuz’da Coğrafya Geniş, Sorumluluk Ağır !Web
TV

Arsuz   A+a-

 Zabıta Teşkilatı’nın 191.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Belediye Başkanı Nazım Culha ile kahvaltıda bir araya geldi.
 
Neşeli ve samimi bir ortamda, Esinti Kafe’de kahvaltıda zabıta personeliyle bir araya gelen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, tüm zabıta teşkilatı adına Zabıta Memuru Evlin Turan’a çiçek takdim ederken, Evlin Turan da Başkan Culha’ya jestinden dolayı çiçek takdim ederek teşekkür etti. 
 
Türkiye’nin ilçeler arasında ikinci büyük coğrafyasına sahip Arsuz’da kısıtlı imkanlar ve dağınık mahallelerde görev yapan Zabıta personeline Zabıta Müdürü Sinan Altan’ın şahsında teşekkür eden Başkan Culha, yeni bir ilçe olan Arsuz’da esnafların büyükşehir yasasına uyum sürecinde zabıta personelinin duyarlı ve esnafı gözeten tutumunun etkili olduğunu belirterek, “özellikle yoğun geçen Yaz sezonunda zabıta personeli arkadaşlarımız geniş bir coğrafyada geceli gündüzlü özel hayatlarından ve ailelerinden feragat ederek halkın huzur ve güven ortamında tatillerini geçirmesi için çalışmış, üzerlerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirmişlerdir. Tüm zabıta personeli arkadaşlarımı fedakar çalışmalarından dolayı kutluyorum. Her zaman dediğimiz gibi, özellikle gıda üretimi ve satışı yapılan işletmelerde hijyen konusunda azami hassasiyet gösterilmesi, halkımızın tüm gıdalara sağlıklı bir şekilde ulaşmalarını sağlamıştır. Hepinizi yürekten kutluyorum. Zabıta Haftanız kutlu olsun” dedi. 
 

Hijyenden Taviz Vermemiz İmkansız !!!

Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan da yaptığı kısa konuşmada, “Belediye Başkanımız Nazım Culha’nın vizyon ve hedefleri doğrultusunda, halk sağlığı ve güvenliği konusundan taviz vermeden, esnaflarımızın durumlarını da gözetmekle üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yapmış olduğumuzu düşünüyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımın Zabıta Haftasını kutluyorum ” dedi. 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’da Coğrafya Geniş, Sorumluluk Ağır ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş