Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vali Ata’dan Tayini Çıkan Mülki İdare Amirlerine Veda Yemeği

20 Ağustos 2017 Tarih ve 30160 Sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İçişleri Bakanlığının atama kararları ile Hatay’da görevlerini sürdürürken

Vali Ata’dan Tayini Çıkan Mülki İdare Amirlerine Veda Yemeği

Gündem   A+a-

 
20 Ağustos 2017 Tarih ve 30160 Sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İçişleri Bakanlığının atama kararları ile Hatay’da görevlerini sürdürürken başka illere tayini çıkan Vali Yardımcısı H. Volkan Köksal,  Defne Kaymakamı Hakkı Uzun, Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ve Reyhanlı Kaymakamı Tuncay Dursun onuruna Hatay Valisi Erdal Ata tarafından veda yemeği düzenlendi.
 
05 Eylül 2017 Salı günü saat 20.30’da Savon Otel’de gerçekleşen yemeğe, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Nursal Çakıroğlu, Bilal Ölmez, Mahmut Hersanlıoğlu, Meral Batı Demirbaş ve ilçe kaymakamları katıldı.
 
Yemekte kısa bir konuşma gerçekleştiren Vali Ata,  görev yerleri değişen Vali Yardımcısı H. Volkan Köksal ve Kaymakamlara Hatay'da yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.  Hemen hemen 1 yıldan beri Hatay’da olduğunu ifade eden Vali Ata, Hatay'dan ayrılacak olan mülki idare amirleri ile beraber çalışmaktan, onları tanımaktan büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.
 
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeği yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar