Skip Navigation Links

Spor Severlerin Desteğini Bekliyoruz...

Payas Spor Kulüp Başkan vekili Osman Oğuzhan Çolak, 'Bölgemizdeki sporseverlerin desteğini bekliyoruz'

Spor Severlerin Desteğini Bekliyoruz...

Spor   A+a-

 Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden temsilcimiz Payas Spor, ligin ikinci haftasında Cumartesi günü saat 16.00 da ilçe stadında oynayacağı Sultanbeyli Belediye Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Semih Tokatlı nezaretinde sürdürüyor. 
Mavi Beyazlı ekip Payas Spor'un Kulüp Başkan vekili Osman Oğuzhan Çolak, taraftarlara destek çağrısında bulunarak, "Ligin ilk haftasında Ankara deplasmanında Adliye Spor karşısında alınan galibiyet camiamızı sevindirmiştir. Yönetim kurulumuz ciddi çalışmaları sunucunda göze hoş gelen ve mücadele etmeyi seven iyi bir kadro kurduk. Bu sezon camiamızın hasret kaldığı başarıyı yakalamayı arzuluyoruz. 
Önümüzdeki Cumartesi günü ilçe stadında oynayacağımız Sultanbeyli Belediye Spor karşılaşmasında bölgemizdeki spor sevenleri desteğe bekliyoruz" dedi.
Teknik Direktör Semih Tokatlı'da yaptığı açıklamada, "Kurban Bayramı izninin ardından çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Çalışmalarımız neşe içerisinde geçmektedir. Tüm futbolcularımız Sultanbeyli Belediye Spor karşısında galibiyetten başka bir düşünceleri yoktur. Çalışmalarımızı da bu yönde yapmaktayız. Taraftarlarımızın da desteğiyle önümüzdeki karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet