Skip Navigation Links

Yeni Adli Yıl Hayırlı Olsun...

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yeni Adli yılın başlaması dolayısı ile İskenderun Adliye Sarayında düzenlenen açılış törenine katıldı.

Yeni Adli Yıl Hayırlı Olsun...

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, demokrasi, insan hakları ve hukuk devleti prensiplerinin temel ilke kabul edildiği ülkemizde adalet hizmetinin hızlı ve tarafsız bir şekilde tesis edilmesi için fedakârca çalışan yargı mensuplarımız, toplumumuzun huzur ve refahı için son derece önemli bir görev ifa etmektedirler” dedi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yeni Adli yılın başlaması dolayısı ile İskenderun Adliye Sarayında düzenlenen açılış törenine katıldı.

YARGI MENSUPLARINA BAŞARILAR DİLİYORUM

Tüm yargı mensuplarına görevlerinde başarılar dileyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,"Yeni başlayan adli yılda devletimiz ve milletimizin en büyük güvencelerinden biri olan yargı erkimizin, insanlarımıza adalet, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Yargı organları ve mensuplarının, hukuk devleti prensibinden ödün vermeden, çalışmalarını sürdürmeleri hepimiz için güven vesilesidir” diye konuştu.

YENİ ADLİ YIL HAYIRLI OLSUN

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bu düşüncelerle; adaletin tesisi için fedakârca görev yapan başta hâkim, savcı ve avukatlarımız olmak üzere adalet sistemimiz içerisinde görev yapan tüm yargı çalışanlarımıza görevlerinde başarılar diliyor, görevi başında şehit olan yargı mensuplarımızı rahmetle yâd ediyor, yeni adli yılın ülkemize, milletimize ve yargı mensuplarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum ”şeklinde konuştu.
Başkan Seyfi Dingil daha sonra yargı mensupları sohbet ederek başarı dileklerini iletti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet