Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Culha Cumhurbaşkanını Ağırladı..

Arsuz İlk Kez Cumhurbaşkanı Ağırladı..

Başkan Culha Cumhurbaşkanını Ağırladı..Web
TV

Arsuz   A+a-

 Kurban Bayramı tatilini Hatay’da geçirmek üzere eşi Meral Eroğlu ile birlikte gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 3’ncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı ziyaret etti. 
Belediye Başkanı Nazım Culha, KKTC 3’ncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve beraberindeki heyeti kapıda karşıladı. Başkan Culha’ya bu önemli ağırlamada eşi Selda Culha, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Deveci, bazı müdürler, meclis üyeleri eşlik etti. 
Başkan Culha, Cumhurbaşkanı Eroğlu’na Arsuz’un eşsiz nehir manzarasının bulunduğu tabloyu hediye etti. 
KKTC Fahri konsolosu Gökhan Gökten’in de hazır bulunduğu ziyaret oldukça samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşti. 
Arsuz’un turizm ve tarım aksı üzerine gelişimiyle birlikte belediyenin yaptığı yatırımları KKTC 3’ncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na aktaran Belediye Başkanı Nazım Culha, KKTC ile Arsuz arasındaki bağın gücüne dikkat çekti. 
Hatay ve Arsuz’da olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten KKTC 3’ncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, yılan hikayesine dönen Kıbrıs Rum kesimi ile süren müzakerelerde gelinen noktanın sürpriz olmadığını söyledi.  Müzakerelerin tıkanacağını çok önceden öngördüğünü belirten Derviş Eroğlu, bu durumun kendisi için de sürpriz olmadığını ifade etti. 
Keyifli geçen ziyaretin ardından KKTC 3’ncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve beraberindeki heyet Arsuz Belediyesi’nden ayrıldı. 
 
 
 
 
Başkan Culha Cumhurbaşkanını Ağırladı.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş