Skip Navigation Links

'Yarım Kalan Hizmetlerin Devamı İçin Sabırsızım'

AK Parti 22. Dönem Milletvekili ve 24. Dönemde de milletvekili olmak için yeniden aday adayı olan İsmail Soylu: 'Yarım Kalan Hizmetlerin Devamı İçin

Politika   A+a-

AK Parti 22. Dönem Milletvekili ve 24. Dönemde de milletvekili olmak için yeniden aday adayı olan İsmail Soylu:

“Yarım Kalan Hizmetlerin Devamı İçin Sabırsızım”
Temayül yoklamasından birkaç gün önce açıkladığı aday adaylığı ve teşkilatlar arasında yapılan yoklamada aldığı oyla gündemin üst sıralarında kendine yer bulan AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı İsmail Soylu, oldukça temkinli bir yol izliyor.
Dörtyol’da konuşulan projeleri basınla paylaşmaktan kaçınan Soylu, adaylığı kesinleşmeden projelerini açıklamayacağını söyledi.
Dörtyol ve Erzin’de yarım kalan projelerini tamamlamak için gereğini yapmak arzusuyla yeniden aday adayı olduğunu belirten İsmail Soylu, partiden kopmadığı ve çalışmaların içinde yer aldığı için genel merkez mülakatında övgü almış olmaktan gurur duyduğunu belirterek şöyle konuştu:
“Siyasetimiz gün güne iyiye gidiyor. Geçtiğimiz Perşembe günü mülakata çağırdılar, dün mülakatı bitirdik. Bugün ilimizdeyiz ve parti çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teşkilatlara olan ziyaretlerimiz devam ediyor. Durmak yok yola devam, Dörtyol için bazı projelerimiz var bunları adaylığımız kesinleştikten sonra açıklayacağız. Aday olup olmayacağımız kesin olmadığı için bunları açıklamak istemiyoruz çünkü boşluğa düşmeyelim. Dörtyol için hedeflerimizde var ama şuanda seçilmediğimiz için tamamı boşa çıkmış olur. Ankara’ya mülakat için gittiğimde dosyamız önlerindeydi, dosyaya bakınca dediler ki; “Partiden kopmadığı, partinin içinde olduğu ve partide ki elemanların seni sevdiğini temayülde ki çıkan sonuçtan sonucunu gördük biz” dediler.”
 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet