Skip Navigation Links

Arsuz Zabıtası’ndan Hijyen Denetimi

Arsuz’da Bayramlaşma Tadında Denetim..

Arsuz Zabıtası’ndan Hijyen Denetimi Web
TV

Arsuz   A+a-

 Tüm bayramlarda ve Yaz tatili boyunca olduğu gibi uzun Kurban Bayramı tatilinde de büyük ilgi gören Hatay’ın Arsuz ilçesinde Belediye tüm tedbirleri aldı. 
Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan, ekibiyle birlikte yoğun denetim faaliyeti yürüttü.
Bayramlaşma tadında denetim yapan Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan ve ekibi, esnafların ve vatandaşların da takdirini kazandı. 
Özellikle lokanta, kasap, market ve manavlara yoğunlaşan denetimlerde, gıda işletmelerinde hijyene, marketlerde ise reyonlarda dizili ürünlerin son kullanma tarihlerine dikkat edildi. Denetimlerle bizzat ilgilenen Zabıta Müdürü Sinan Altan, tatilcilerin sorunsuz bir şekilde tatil yapmaları için gerekli tüm tedbirlerin Belediye Başkanı Nazım Culha’nın talimatıyla alındığını söyledi. 
Halk sağlığı konusunda tavizsiz olduklarının altını çizen Sinan Altan, eksik veya kusur tespit edilen işletmelerin ikinci denetimlerinde aynı kusur ve eksiğin devam ettiği tespit edildiğinde gerekli işlemlerin yapıldığını söyledi.
İşletmeleri öncelikli olarak hijyen açısından denetleyen ve hijyen kurallarına uymayanları uyaran Zabıta Müdürü Sinan Altan, halk sağlığının birinci öncelik olduğunu belirterek, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın üzerinden durduğu en hassas konulardan birinin de işletmelerde hijyen konusuna uyulması olduğuna dikkat çekti. 
Denetimler sırasında esnaflarla sohbet ederek hal hatır soran ve sorunlarını dinleyen Sinan Altan, Başkan Culha’nın da selamlarını iletti ve bayramlarını başkan adına kutladı.
Arsuz bölgesinde genel olarak işletmelerin kurallara uygun  hareket ettiklerini ve halk sağlığı konusunda esnafların da aynı hassasiyeti gözettiklerini belirten Zabıta Müdürü Sinan Altan, eksik  ve kusur tespit edilen işletmelere ikinci bir kez daha ziyaret yapılarak denetimden geçirileceğini söyledi. 
 
 
 
 
Arsuz Zabıtası’ndan Hijyen Denetimi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet