Skip Navigation Links

'İktidar Yürüyüşünün İlk Meş'alesini Dörtyol'dan Yakıyoruz'

Avukat Mevlüt Dudu, CHP Hatay Milletvekilliğine aday adaylığını baba ocağı Dörtyol'da açıkladı. Vekilliğin bir ödül değil, halkın verdiği bir görev ol

Politika   A+a-


Avukat Mevlüt Dudu, CHP Hatay Milletvekilliğine aday adaylığını baba ocağı Dörtyol’da açıkladı. Vekilliğin bir ödül değil, halkın verdiği bir görev olduğuna dikkat çeken Avukat Mevlüt Dudu:
“İktidar Yürüyüşünün İlk Meş’alesini Dörtyol’dan Yakıyoruz”
Avukat Mevlüt Dudu, baba ocağı Dörtyol’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden Hatay Milletvekilliği’ne aday adaylığını açıkladı. Avukat Mevlüt Dudu, Hatay’ın çeşitli ilçelerinden partililer ve milletvekili aday adaylarının da katılımı ve coşkusuyla aday adaylığı sürecini başlattı.
İskenderun’da Avukatlık mesleğini uzun yıllardın sürdüren ve belediye başkan aday adaylığı ile gündeme gelen Avukat Mevlüt Dudu, aday adaylığı sürecini baba ocağından başlatmayı tercih etti.


Coşkulu kalabalığa seslenen Avukat Mevlüt Dudu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşünün Hatay’daki ilk meş’alesini yakmak amacıyla toplandıklarını belirterek, amacının Hatay’ın kaderini yeniden çizmek olduğunu söyledi.
Etkili bir konuşma yapan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Mevlüt Dudu, “Bugün burada CHP’nin iktidar yürüyüşünün Hatay’daki ilk meş’alesini yakmak için toplandık. B toplantının temel nedeni, bugüne kadar itilmiş kakılmış muamelesi gören Hatay’ın ve Türkiye’nin kaderini yeniden çizmektir. Sekiz yıldır halkımızı geren, yoksullaştıran, sadakaya muhtaç düşüren AKP zihniyetini seçim sandıklarında alaşağı etmenin hazırlıklarını başlatmaktır. Bu toplantıyı gerçekleştirmemizin amacı; etnik köken ve dine dayalı siyaset yaparak, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin genleriyle oynamaya çalışan AKP İktidarını yıkarak halkın iktidarını kurmaktır.


Sizler seçim sandıklarında kullanacağınız o tertemiz oylarınızla bu hedefe ulaşacaksınız. Özgür ve cesur seçmen demokrasinin tek güvencesidir. Güvenceyi başka kurumlarda aramak doğru değildir. Onlar yargıyı ve anayasal başak kurumları ele geçirebilirler.
Biraz da Hatay’a göz atalım. Göçlerle artan nüfusumuza ve bu nedenle ortaya çıkan sorunlarımıza çözüm üretebildiler mi, işsizlik aldı başını gitti çözüm üretebildiler mi? Hayır! Çözüleceğine dair umut var mı? O da yok! Çevre kirliliği insanları zehirler hale gelmiş, plansız programsız sanayileşiyoruz. Bu durum zaten onların umurunda bile değil.

Böyle bir sorunları yok. Yaylalarımız terörden çıkılamaz olmuş. Tarihi değerlerimiz yağmalanmış, doğal güzelliklerimiz yok edilmiş. Çiftçimizin ürünü tarlada kalmış. Ürünün çoğu ağacın başında çürüdü gitti. İnanıyorum ki; Benim Dörtyol’lum, Erzinlim, Hataylım da bunları ağacın başında çürütüp dibine düşürecek” dedi.

Videosunu az sonra izleyebilirsiniz...

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet