Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas Belediyesi'nden Gazileri Duygulandıran Sürpriz

Payas Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’nde verdiği akşam yemeğinde Hatay’daki gazi ve yakınlarını ağırladı

Payas Belediyesi'nden Gazileri Duygulandıran SürprizWeb
TV

Payas   A+a-

Çevre ilçelerden 200’ü aşkın gazi ve yakınlarının katıldığı davette bir konuşma yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır; bu vatan üzerinde yaşayan herkesin gerektiğinde Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni farketmeksizin üst kimlikle canlarını ortaya koyduklarını  emperyalist güçlerin ise alt kimlikler üzerinde sürekli planlar yaptıklarını ama başaramadıklarını anlattı.  Bakır; ilgi ve desteklerini bugüne kadar kendilerinden hiçbir zaman esirgemeyen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a ayrıca teşekkür etti.
 

BEKİR ALTAN; ‘’BUGÜNKÜ VARLIĞIMIZI ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE BORÇLUYUZ’’

 
Yemekte; ‘’ Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak; eğer uğrunda ölen varsa vatandır’’ dizeleriyle konuşmasına başlayan Bekir Altan; gaziliğin ömür boyu taşınan bir şeref olduğunu belirtti. Bu vatan üstünde aynı bayrak altında yaşayan atalarımızın din, dil, ırk, mezhep farkı olmaksızın şehadet ve gazilik mertebesine koştuklarını, vatanımızın, devletimizin, milletimizin, bayrağımızın bugünkü varlığını şehit ve gazilerimize  borçlu olduğunu  anlatan Bekir Altan; gazilerimizi Külliyede ağırlamaktan büyük bir onur ve şeref duyduğunu belirtti.
 

KIBRIS GAZİLERİNE KIBRIS, KORE GAZİLERİNE KORE GEZİSİ

 
Gazilere bir sürpriz yapan Bekir Altan; Payas Belediyesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi işbirliğiyle, Kıbrıs gazilerini Kıbrıs gezisine, Kore gazilerinide Kore gezisine gönderme kararı aldıklarını söyledi. Büyük bir sevinçle karşılanan bu haber, gazi ve yakınları tarafından coşkuyla alkışlandı.
 

BEKİR ALTAN’A ŞÜKRAN PLAKETİ

 
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, Bekir Altan’ı derneklerine üye olarak kaydettikten sonra, bugüne kadar gazi ve yakınlarına gösterdiği sıcak ilgi ve desteklerden dolayı kendisine dernek adına bir şükran plaketi sundu.
 
 
 
Payas Belediyesi'nden Gazileri Duygulandıran Sürpriz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş