Skip Navigation Links

Yine Turnuva Yine Kürsü'de İskenderun!

Sivas Şehidi Tevfik Ayhan Gençleşen anısına yapılan Muay Thai Altın Kemer Turnuvası Sivas'ta 25-27 Ağustos tarihleri arasında yapıldı.

Yine Turnuva Yine Kürsü'de İskenderun!

Gündem   A+a-

 
Sivas Şehidi Tevfik Ayhan Gençleşen anısına yapılan Muay Thai Altın Kemer Turnuvası Sivas'ta 25-27 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. 600 sporcunun katıldığı Altın Kemer Turnuvasında Raks Spor Kulübü sporcularından Tuana Dokumacı, Miraç Coşkun ve Miraç Topçu altın kemeri kazandı.
 
İskenderun Raks Spor Kulübü Yöneticisi Hülya İlbeyi, Sivas ilinde Sivas Şehidi Tevfik Ayhan Gençleşen anısına gerçekleşen Altın Kemer Turnuvasına toplam 13 sporcu ile katıldıklarını söylerken, 3 birincilik,1 ikincilik ve 3'te üçüncülük elde ettiklerini söyledi. Yönetici İlbeyi, bu turnuvadan da başarı ile dönmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. İskenderun'u en şekilde temsil ettiklerini söyleyen Kulüp Antrenörü Serdar Keskin ise;  "Diğer turnuvalarda olduğu gibi Altın Kemer Turnuvasında da kürsüde yine bizim sporcular vardı. Bu bizim için gurur vericidir. Katıldığımız  her turnuvada sporcularımız mutlaka derece ile dönüyorlar. Bu da disiplinli ve doğru bir çalışmanın ürünüdür. Sporcularımızın da yetenekli olması başarıyı getiriyor. Derece yapan sporcularımızı canı gönülden kutluyoruz. Ayrıca yaklaşık iki ay önce Nevşehir'de gerçekleşen Türkiye şampiyonasında yüzümüzü güldüren ve 44 kiloda Türkiye şampiyonluğu elde eden Tuana Dokumacı, Sivas'ta da birincilik elde ederek altın kemer sahibi olan sporcularımızda biri oldu. Bu başarıların tesadüf olmadığının en büyük göstergesi değil midir?" dedi.
Tevfik Ayhan Gençleşen anısına yapılan Muay Thai Altın Kemer Turnuvasında derece yapan sporcular;
 
Tuana Dokumacı 44 kilo altın kemer
Miraç Coşkun 30 kilo altın kemer
Miraç Topçu 44 kilo altın kemer
Mehmet Gönül 52 kilo ikincilik
Berat Yaşar 36 kilo üçüncülük
Sefa Sever 30 kilo üçüncülük
Ayşenur Sağlamkan 40 kilo üçüncülük
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet