Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş HBB Ailesi ile Bayramlaştı

HBB ailesi Kurban Bayramı münasebetiyle,HATMEK Konferans Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi.

Başkan Savaş HBB Ailesi ile BayramlaştıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin (HBB) vatandaşlara özveriyle hizmet sunan emektar personelleri, 25 Ağustos Cuma günü yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) Konferans Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi. 

Bayramlaşma etkinliğine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yanı sıra HBB Daire Başkanları ve personeller katılım gösterdi.


“BAYRAMINIZIN HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDİYOR, SEVDİKLERİNİZLE GÜZEL BİR BAYRAM VE TATİL YAPMANIZI DİLERİM”

Birlik ve beraberliğin tüm dünyaya barış getirmesi temennisinde bulunan Başkan Savaş, “Genelde iyi günlerde sizlerle beraber olmayı tercih ediyoruz. Ama zaman zaman sıkıntılı günlerimiz olduğunda bir aradayız. Biliyorsunuz ki Hatay’ın bütün yükü üzerimizde. Ve bu yükü kaldırmak için hepimiz çaba sarf ediyoruz. Çok daha güçlü, hızlı ve daha güzel bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Artık acemilik dönemimiz bitti. Bayram tatilinde iyi dinlenir ve inşallah da dinlenmiş hazır olarak herkes işinin başına döner. Bundan sonraki süreçte de hemşehrilerimize güzelce hizmet etmenin mutluluğunu ve onurunu yaşarız.
Ben genel olarak sizlerden memnunum. Büyük özveriyle çalışıyorsunuz ve hemşehrilerimize hak ettikleri hizmetleri verme gayesi içerisindesiniz. Ama bunu yaparken biraz daha profesyonelce ve biraz daha bu işin emanet işi olduğunu bilerek karşımızdakine çalışmamız gerekir. Türkiye’de insanlarımızın 4’te 1’i  kırsalda yaşıyor. Hatay’da ise insanlarımızın yarısından fazlası kırsalda yaşıyor. Kırsal demek altyapı, yol ve birçok problemin olduğu hizmetlerin beklendiği yer demek. Bugüne kadar bu işin üstesinden hep birlikte geldik. Bundan sonra da gelmeye gayret edeceğiz. Bayramınızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, sevdiklerinizle güzel bir bayram ve tatil yapmanızı dilerim. Keseceğiniz kurbanları da rabbim kabul etsin. İnşallah bundan sonraki bayramları da kutlamayı Allah bize nasip eder” dedi.
 
 
Başkan Savaş HBB Ailesi ile Bayramlaştı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş