Skip Navigation Links

Gökpınar ve Arslan Ailelerinde Bayram Üstüne Bayram ..

Birkan-Ela Gökpınar Mutluluğa Yelken Açtı..

Gökpınar ve Arslan Ailelerinde Bayram Üstüne Bayram .. Web
TV

Magazin   A+a-

 Geçtiğimiz yıl  Kurban Bayramı öncesi evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan  Atlas Enerji A.Ş.’de Makine Mühendisi  Birkan Gökpınar ile Burçak Söve Satış Sorumlusu İstatistik Uzmanı Ela Arslan,  yine Kurban Bayramı öncesi muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.
İssos Otel’de seçkin davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleşen düğün töreni, yıllarca hafızalardan silinmeyecek kadar güzeldi. 
Düğün töreninde damat Birkan Gökpınar’ın ağabeyi Kibar Holding kuruluşu Assan Panel Fabrika Müdürü Makine Mühendisi Volkan Gökpınar’ın da nişan müjdesi de geldi. Müstakbel nişanlısı Selin Arslan’la düğüne katılan Volkan Gökpınar, aile fertlerine ve tüm sevenlerine mutlulukların en büyüğünü yaşattı. 
Cem Servisçilik Sahibi Cemil –Nihal Gökpınar ile Mikado Restoran zinciri Ortağı Nedim – Emine Arslan’ın evlatları Birkan Gökpınar ile Ela Arslan (Gökpınar), bir ömür boyu mutlu bir birlikteliğe yelken açtılar. 
İssos Otel’de misafirlerini kapıda karşılayan ve örnek bir misafirperverlik sergileyen Nedim-Emine Arslan çifti, dünürleri Cemil –Nihal Gökpınar çiftiyle mutlu aile tablosunun keyfini çıkardılar. 
Düğünde müziğin ritmi yükseldikçe coşku da ritme uygun olarak büyüdü ve gelin Ela Arslan (Gökpınar) ile damat Birkan Gökpınar, bir anda kendilerini DJ kabininde buldular. Mutlu çiftin DJ kabininde yaptıkları şov eşliğinde tüm davetliler de müziğin ritmine kendilerini kaptırdılar.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi olarak Gökpınar –Arslan ailelerini tebrik ediyor, hayatlarını birleştiren Birkan Gökpınar-Ela Arslan çiftini kutluyoruz. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gökpınar ve Arslan Ailelerinde Bayram Üstüne Bayram ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet