Skip Navigation Links

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaz Kursları Final Gecesi Gerçekleşti

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaz Kursları Final Gecesi Dörtyol Belediyesi Kara Hasan Paşa Sosyal Tesislerinde Grup Volkan Konseri ile tamamlandı.

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaz Kursları Final Gecesi GerçekleştiWeb
TV

Dörtyol   A+a-

 Ülkü Ocakları Dörtyol İlçe Başkanlığı Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaz Kursları Final Gecesi Dörtyol Belediyesi Kara Hasan Paşa Sosyal Tesislerinde Grup Volkan Konseri ile tamamlandı.
Ülkü Ocakları Dörtyol İlçe Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz kursları, bu yıl 5 ile 14 yaş arası minik bozkurt ve Asenaların katılımlarıyla tamamlandı. Kurslara katılan öğrenciler temel dersler başta olmak üzere binicilik kursu, gitar kursu, bağlama kursu, Kafkas, zeybek ve yöresel halk oyunları eğitimlerini başarıyla tamamladı. Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaz Kursları Final Gecesinde Ülkü Ocakları Genel Merkez Sanatçılarından Grup Volkan ve Ülkü Ocakları Dörtyol İlçe Başkanlığının Korosu sahne aldı. Minik Bozkurtların performansları herkes tarafından ayakta alkışlandı. Geceye Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Yöneticileri, Muhtarlar ve Meclis Üyeleri katıldı.
Gecenin sonunda Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve Ülkü Ocakları Dörtyol İlçe Başkanı Kaan Mehmet Tarhan Grup Volkan ile birlikte İzmir Marşını coşkuyla söylediler. 
 
 
Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaz Kursları Final Gecesi Gerçekleşti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet