Skip Navigation Links

CHP Yüzde 40'ın Üzerinde Olmalıdır!

Karayılan Beldesi'nde halkla bir araya gelen Osman Tufan: CHP Yüzde 40'ın Üzerinde Olmalıdır!

Politika   A+a-

Karayılan Beldesi’nde halkla bir araya gelen Osman Tufan:
CHP Yüzde 40’ın Üzerinde Olmalıdır!
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Osman Tufan, Hatay’ı karış karış gezmeğe devam ediyor. Gitmedik köy ve belde bırakmamakta kararlı olduğu gözlenen Osman Tufan, İskenderun’a bağlı Karayılan Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
CHP Karayılan Belde Örgütü’nde vatandaşlarla buluşan Tufan, önce anlattı sonra da dinledi.
Geçmişte yapılan hatalardan ders çıkarılması gerektiğini belirten Tufan’a vatandaştan büyük destek geldi.
Geçmişinde işçi, bugünlerde ise ekonomik durumu çok iyi bir kişi olarak siyasetten beklentisi bulunmadığını belirten Tufan, halka hizmet ederek hayatını idame ettirmek kararlılığıyla yola çıktığına dikkat çekti.


Bir çok vatandaş, sohbetin soru-cevap bölümünde Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP’nin gerçek anlamda Türkiye’yi kucaklamasından mutlu olduklarını ifade ederek, 12 Haziran’a doğru genel merkezin verdiği güvenle çalıştıklarını söyledi.
CHP’nin son dönemlerde ortaya koyduğu projelerin iktidarı telaşlandırdığını belirten Osman Tufan, Kılıçdaroğlu döneminin halkla, Türkiye ile kucaklaşma dönemi olduğunu vurgu yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin şu an anda yüzde 35 oya sahip olduğunu belirten Osman Tufan, bu oy oranını yüzde 40’ların üstüne taşımak gerektiğini belirterek şöyle konuştu:
“Amacımız hizmeti tamamıyla halkımızın ayağına getirmektir. Başka bir görev mantığımız yoktur. Baktığınız zaman sizde anlayacaksınız işadamlarının siyasetle alıp veremediği yoktur. Siyaset apayrı bir gelenek, siyasette insana hizmet etmek zorundasınız. En önemlisi de var olana değil yok olanlara hizmet etmek zorundasınız. Bizim siyasetçilere düşen görev yok olana hizmet etmektir. Cumhuriyet Halk Partimiz’in eskiden var olan, işçiyle birlikteliği, sanayiciyle birlikteliği, niye kopmuştur? Bunları tekrar bir işveren olaraktan, bir işçi olaraktan söylüyorum, CHP ile halk yeniden bütünleşmelidir. Bunlar Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşarken, CHP iktidardaydı. Cumhuriyet Halk partisi Türkiye’nin veya iktidarın çok yüksek yerindeydi. Çünkü tabanın sesini, çiftçinin sesini, esnafın sesini tamamıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nde duyuyordunuz. Düşünün sendikal hareketler 80’li yıllardan önce çok güçlüydü. Ama bakın ki 80’li yılların sonrasına taşeronluk dönemi başladı. Bunu ben de çalıştığın firmada yaşadım. İşlerimizin haklarının gasp edildiği veya gerekli şartların sağlanmadığı yerler de vardı. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak şunu söyledik, “biz işçiler için halk için orada varız.” Doğru şeyler yapmak istiyoruz, kaynaşmayı, dayanışmayı istiyoruz.

Biz diyoruz ki; “suçluysak gelin bizi sorgulayın”, suçumuzu bildik. Sizlerin ayağına gelmedik. Biz işçiyi, köylüyü, memuru, esnafı unuttuk, bunun karşılığında sizler de bize oy vermediniz. Ama ne yaptık bu değişimle birlikte, her dönem arkanızdayız, her dönem yanınızda yer alacağız. CHP’yi iktidara taşımalıyız.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in söylediği gibi “ Oylarımız %35’tir arkadaşlar eğer %30’un altına düşerse bunu başarısızlık olarak görürüm.” Çünkü ortaya birkaç proje attık ve Türkiye yerinden sarsılıyor.”

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet