Skip Navigation Links

Sağlığa Zararlı Borular Bertaraf Ediliyor

HATSU, yapımını devam ettirdiği Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı projesi ile kentin sağlığa zararlı borulardan kurtarıldığını bildirdi.

Sağlığa Zararlı Borular Bertaraf EdiliyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), yapımını devam ettirdiği Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı projesi ile kentin sağlığa zararlı borulardan kurtarıldığını bildirdi.
 
Hatay’ın en büyük altyapı projesi olarak tarihe geçen Antakya-Defne İçmesuyu İnşaat’ında çalışmaların hızla devam ettiğine dikkat çeken Genel Müdürlük, söz konusu iki ilçenin temiz, sağlıklı ve güçlü şekilde iletilmesi adına yenileme ve modernize çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
 
Yapılan isale hattı çalışmasında farklı ebatlarda basınca dayanıklı duktil ve polietilen boruların kullanıldığının altını çizen HATSU, maliyeti 63 milyon 823 bin TL olan dev proje sayesinde insan sağlığı açısından tehlike arz eden paslı, kireçli ve içi toprak dolu boruların yenilendiğine dikkat çekti.
 
HATSU ayrıca, yapılan çalışmayla su kayıp ve kaçaklarında minimuma düşürülmesini hedeflediklerine vurgu yaparak, kuruluştan bugüne kadar Hatay’a toplamda 1517 km içmesuyu hattının döşendiğini açıklayarak, “Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti.
Sağlığa Zararlı Borular Bertaraf Ediliyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet