Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Parti Hatay’da Sıcak Saatler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine başlatılan “AK Parti teşkilatlarındaki değişim” hareketi devam ediyor.

AK Parti Hatay’da Sıcak Saatler

Gündem   A+a-

 Bu kapsamda büyükşehir olmayan illerdeki belde teşkilat seçimleri tamamlanırken, yakın bir zamanda İlçe Teşkilatlarında seçimlerin yapılması bekleniyor. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca, önceki gün AK Parti Hatay İl Teşkilatı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin ana gündem maddesini önümüzdeki günlerde yapılması beklenen teşkilat seçimleri oluşturdu. Ziyaretlerde Koca’ya Hatay Koordinatör Milletvekili olan Sıtkı Güvenç de eşlik etti.

HATAY TEŞKİLATINDAN MEMNUNUM

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca’yı Hatay Havaalanında AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Antakya, Defne İlçe Başkanları ve İl Kadın Kolları heyeti karşıladı. Buradaki sıcak karşılama için teşekkür eden Koca’ya Başkan Ahmet Atıç çiçek takdim etti. Ardından AK Parti İl Başkanlığı’na geçen heyet, İl Başkanı Ahmet Atıç’la bir görüşme yaptı. Görüşmede ilçelerdeki son durum ile teşkilattaki yenilenme çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Burada kısa bir açıklama yapan Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca, AK Parti Hatay yönetiminden memnun olduklarını belirterek, Ahmet Atıç ve yönetimine teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi, huzur içinde Hatay’dan ayrılacağını sözlerine ekledi.

İLÇE TEŞKİLATLARIYLA AYRICA TOPLANTI

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleriyle yaklaşık 2 saat süren bir toplantı gerçekleştiren Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Koca ve Koordinatör Milletvekili Sıtkı Güvenç, ardından önce Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan ve ekibiyle özel bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının sonunda ise Defne İlçe Başkanı Abdullah Ölmez ve ekibini toplayan Koca, önümüzdeki günlerde yaşanması beklenen değişim rüzgarıyla ilgili çeşitli bilgileri teşkilatlara aktardı. Son olarak İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları üyeleriyle bir toplantı gerçekleştiren Koca, daha sonra İl Başkanı Ahmet Atıç ve yönetim kurulu üyeleriyle son bir değerlendirme yaptı. Koca’nın bu değerlendirmede değişim yapılacak isimler üzerinde mutabık kalınması için görüşmeler yaptığı bildirildi.

HATAY’I GEZDİ

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca ve beraberindeki heyet, Antakya’yı kuşbakışı izleyebilmek için seyir teraslarına gitti. Burada şehri kuşbakışı izleyen Koca’ya İl Başkanı Ahmet Atıç tarafından şehir hakkında bilgiler verildi.
Bu önemli ismin ziyaretinin ardından önümüzdeki günlerde ilçe teşkilatlarında kongre takviminin çalışmaya başlamaıs bekleniyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş