Skip Navigation Links

Hatay Valiliğinden Açıklama...

Hatay'ın Topboğazı bölgesinde sıcak saatlerin yaşandığı operasyonla ilgili Valilik yazılı açıklama yaptı. Bombalı eylem için yurda giriş yaptıkları

Hatay Valiliğinden Açıklama...

Gündem   A+a-

 
Hatay'ın Topboğazı bölgesinde sıcak saatlerin yaşandığı operasyonla ilgili Valilik yazılı açıklama yaptı. Bombalı eylem için yurda giriş yaptıkları istihbaratı neticesinde takibe alınan 5 şüpheli ile ilgili yapılan operasyonda bir terörist ölü ele geçirildi.
 
Valilikten yapılan açıklama şöyle:
 
"Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Müdürlüğü tarafından Suriye sınır hattı ve ilimizde yapılan istihbarı çalışmalarla, ülkemize bombalı eylem yapmak için girdikleri değerlendirilen Deaş terör örgütü mensuplarını taşıyan araca 19 Ağustos'ta saat 12.15 sıralarında Kırıkhan ilçesi Topboğazı mevkiinde müdahale edilmiştir. Araçta bulunan 5 şüpheliden 4'ü teslim ol ikazına uymuş, Suriyeli olduğu tespit edilen 5'inci şüphelinin dur ikazına uymayarak fiili saldırıda bulunması üzerine vurularak yaralı halde ele geçirilmiştir. Yaralı saldırgan hastanede yapılan müdahalelere rağmen EX (ölü) olmuştur. Olayla ilgili olarak tahkikat çok yönlü olarak devam etmektedir."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet