Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Yol ve kaldırım çalışmalarına okul bahçelerini de ekleyen İskenderun Belediyesi parkenin yanı sıra ihtiyaç duyan okulların

Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
Yol ve kaldırım çalışmalarına okul bahçelerini de ekleyen İskenderun Belediyesi parkenin yanı sıra ihtiyaç duyan okulların bahçesinde de çevre düzenleme ve tadilat çalışması yapıyor.
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleriDr. Gani Bahadırlı 75. yıl anaokulu bahçesine parke ve karo döşeme çalışması yapıyor.
 
OKULLARIMIZ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
 
Kentte bulunan okullara belediyenin imkânları ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Eğitime destek olmak çok önemli. Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamak"dedi.
 
EĞİTİME DESTEK DEVAM EDECEK
 
Eğitime destek olmaya devam edeceklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Öğrencilerimiz kışın çamurdan yaz aylarında tozdan etkilenmeleri için okul bahçelerinde düzenleme çalışması yapıyoruz. Öğrencilerimizden, velilerden, okulun idarecilerinden gelen öneri ve talep dinliyor, imkânlar ölçüsünde çözüm buluyoruz. Bunun yanı sıra diğer okullarımızın bahçelerinde de peyzaj, tadilat, dolgu ve boya çalışması yaptık. Belediye olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz "diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş