Skip Navigation Links

Kur’an-ı Kerim Kursunu Başarıyla Bitirdiler..

Anneler ve Çocukları Birlikte Kur’an-ı Kerim Öğrendi

Kur’an-ı Kerim Kursunu Başarıyla Bitirdiler..Web
TV

Gündem   A+a-

 Türkiye genelinde olduğu gibi İskenderun’da da yaz tatilinde Kur’an-ı Kerim kursları yoğun bir şekilde öğrencileri ağırladı. Yaz tatilini iyi değerlendirmek isteyen aileler çocuklarını Kur’an-ı Kerim kursuna göndererek İslam dinini doğru ve güzel bir şekilde anlamalarını, dini vecibelerini özümsemelerini sağladılar.
Bazı aileler ise çocuklarına Kur’an-ı Kerim’i sevdirmek ve örnek olmak için çocuklarıyla birlikte kursa katılarak örnek bir davranış sergilediler. 
4 yıldır İskenderun Namık Kemal Ortaokulu’nda yaz döneminde Kur’an-ı Kerim kursunda öğrencilerine eğitim veren İnanç Önderi Sadık Reyhani, kurs bitiminde düzenlediği törenle öğrencilerin geldikleri seviyeyi Numune Mahallesi sakinlerine ve öğrencilerin ailelerine gösterdi.
Büyük bir heyecan ve mutlulukla Kur’an-ı Kerim okuyan en büyüğü 51, en küçüğü de 7 yaşında olan Kur’an Kursu öğrencileri, mutluluk ve gururlarını aileleri ve Numune Mahallesi sakinleriyle paylaştılar. 
Fatihe ve 14 Masum isimleri duasının çocuklar tarafından okunmasıyla başlayan törende açıklama yapan İnanç Önderi Sadık Reyhani, Kur’an-ı Kerim’in evlerde sadece süs olarak asılmasının yanlış olduğunu, herkesin ulaşabileceği ve alıp okuyabileceği bir noktada olmasının daha güzel olacağını belirterek, herkesin çocuğuna Kur-an’ı Kerim öğretmesinin önemli olduğunu söyledi. 
Sadık Reyhani yaptığı açıklamada şöyle dedi;  “Bu sene yaklaşık 30-35 arası öğrencimiz vardı. Allah'a şükür olsun hemen hemen büyük bir çoğunluğun hepsini okuttuk. Kur’an-ı Kerim Allah'ın yeryüzüne indirmiş olduğu en büyük kitaplardan birisidir. Kur’an-ı Kerim'i herkesin okumasını öneriyoruz. Kur’an-ı Kerim okunan evde rahmet, bereket, huzur, saadet asla eksik olmaz. 
Kuran-ı Kerim'i duvarımızda süs niyetine asmamalı bilakis aile fertlerinin ellerinin altına ulaşabilecekleri bir yere bırakmalarını rica ediyoruz. Onları en azından hergün 1 sayfa olmak üzere açıp okumalarını istirham ediyoruz. Çünkü Kuran-ı Kerim büyük bir mucizedir. Ve daha içerisinde açıklanamayan bir çok şifreler vardır. Allah'ın izniyle bunu buradaki öğrencilere aktardık. Kur’an-ı Kerim hakkında ve ehlibeyt inancı olarak bunları verdik. İnşallah teala bundan itibaren Kuran'ı Kerim'i üzerlerinden ve ağızlarından hiçbir şekilde eksik etmemelerini istiyorum. “
 
 
 
 
 
 
Kur’an-ı Kerim Kursunu Başarıyla Bitirdiler.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet