Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MÜSİAD Kursiyerleri Ödüllendirdi

Genç Müsiad Hatay Şubesince Kursiyerlere Çeşitli Hediyeler Takdim Edildi

MÜSİAD Kursiyerleri Ödüllendirdi

Gündem   A+a-

 
 
MÜSİAD Hatay şubesi Gençlik kurulu koordinesinde ‘Bu yaz Camideyiz’projesi kapsamında İskenderun ve Tosyalı camisinde (Akbağlar) yaz dönemi kurs gören yaklaşık 130 öğrenciye çeşitli hediyeler takdim edildi.
 
 
Genç MÜSİAD Hatay Şube başkanı Yusuf ARSLAN,hediye dağıtımı öncesinde her iki camide yapmış olduğu kısa konuşmasında bu kursların öneminden bahsederken maneviyatı güçlü olanların erdemli birer birey olmada daha çabuk yol katettiğini,bu kursa gelenlerin ve devam edenlerin geleceğin erdemli birer bireyleri olacağını,bununda ülkemiz ve milletimiz adına sevindirici bir unsur olduğunu belirtti.
 
 
Önümüzdeki dönemde bu vb çalışmaların,küçük teşviklerin daha kapsamlı hale getirilmesi için Müftülüklerimizle koordineli bir şekilde çalışmalarımızın olacağını belirtti.
 
 
İskenderun Müftü Vekili Hikmetullah KURTOĞLU,Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri M.Ali AÇIKYOL, Uğur YUTMAZ, üyelerden Ömer KELEŞ ve Oğuzhan ŞIHÇA ile MÜSİAD Hatay şube md. Ali YEŞİLOVA’nında hazır bulunduğu hediye takdiminde Kursu en verimli geçiren 1.lere Bisiklet, 2.ve 3.lere tablet,diğer öğrencilere Peygamber efendimizin hayatını anlatan kitaplar hediye edildi.Öğrenciler kursun son gününde camiden mutlu bir şekilde ayrıldılar.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş