Skip Navigation Links

Koca Çınar Mehmet Tultak’ın Gururu..

Şenol ve Sinan Tultak Emaneti Geleceğe Taşıyor..

Koca Çınar Mehmet Tultak’ın Gururu..

Ekonomi   A+a-

 Güneyin parlayan yıldızı Hatay’ın Arsuz ilçesi, hedeflerine emin adımlarla ilerlerken, memleketin önemli değerleri de bu gelişmeye verdikleri katkılarla takdir topluyor. 
Hatay’ın Arsuz ilçesinde ticaret hayatına 1980’li yılların başında market işletmeciliği ile başlayan Mehmet Tultak, zaman içerisinde yatırımlarını önce briket imalatı ve ardından da demir ve inşaat sektörüne yaparak bölge ekonomisinde katmadeğer üreten önemli isimler arasında yer aldı. 
Bugün faaliyetini sürdüren bölgenin en köklü ve güçlü firmalarından Şenol Ticaret’in temelini 1985 yılında atan Mehmet Tultak, emaneti evlatları Şenol ve Sinan Tultak’a devretmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyor. 
Oğulları Şenol Tultak ve Sinan Tultak’ı geleceğe hazırlarken, onların iş hayatındaki vizyon ve hedeflerine odaklanan Mehmet Tultak, bölgenin gelişimi ve vizyonuna uygun adımlar atmanın keyfini yaşıyor. 
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği mezunu Şenol Tultak ile kardeşi lise öğreniminden sonra ticarete babasının yanında devam eden Sinan Tultak, demir, hazır sıva, çimento, hazır beton, bims, briket, tuğla ve hafriyat işleriyle bölgede katmadeğer üretmeye devam ediyor.
Arsuz bölgesinin güneyin parlayan yıldızı olması ve turizm şehri olma yolunda attığı adımlara dikkat çeken Şenol Ticaret ortakları Şenol Tultak ve Sinan Tultak, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisinin artmasından duydukları memnuniyet kadar, Arsuz’un öz evlatları olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmek adına yatırımlarını sürdürdüklerini söylediler. 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet