Skip Navigation Links

Ataköy Mahallesi Sakinleri Başkan Nehir’e Teşekkür Etti

Samandağ Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı 42 mahallede gönül köprüleri kurmaya,dostluk,kardeşlik bağlarını güçlend

Ataköy Mahallesi Sakinleri  Başkan Nehir’e Teşekkür  Etti

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında  ilçeye bağlı 42 mahallede gönül köprüleri kurmaya,dostluk,kardeşlik bağlarını güçlendirmeye yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. İlçeye bağlı mahallelerde ikamet eden yaşlı vatandaşlar evlerinden alınarak  ibadethanelere, tarihi ,turistik mekanlara götürülüyor. Bu süre içinde öğle yemeği ve diğer ihtiyaçları karşılanıyor. Hoşça vakit geçirmeleri sağlanarak yeniden evlerine bırakılıyorlar.
 
Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü tarafından organize edilen proje kapsamında  Ataköy mahallesinde ikamet eden yaşlılar evlerinden alınarak Hz. Hıdır  makamına getirildi. Türbede İbadetlerini yapan vatandaşlar , akabinde öğle yemeği için lokantaya taşındı.  Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ile bir araya gelen vatandaşlar, teşekkür ederek bu etkinliğin sürmesi konusunda fikirlerini ifade ettiler.Çevlik- Kapı suyu güzergahından  Hıdırbey mahallesinde tarihi Musa ağacına ulaşım sağlandı. Hıdırbey –Yoğunoluk-Eriklikuyu-Tomruksuyu güzergahında Ataköy  mahallesinde evlerine geri bırakılan vatandaşlar bu çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 Başkan Nehir :”  Dünyada ve ülkemizde özellikle son yıllarda yaşanan hızlı değişim sosyal  belediyecilik anlayışını,Sosyal bir varlık olarak insana yönelik hizmet üretmeyi getirmektedir. Günümüz belediyeciliğinin özelliği insan odaklı hizmet anlayışının ön plana çıkmasıdır. Sosyal  projelerimiz ile toplumun bütün kesimlerine hitap etmeye çalışıyoruz. Bu projemiz yaşlı bireylerin  dünyalarında var olan ihtiyaçlarını gidermeye, unutulmadıklarını  ve toplumun en değerlikleri olduklarını hissettirmeye , onları mutlu etmeye yöneliktir. Bu projede onları evlerinden alarak  arzu ettikleri ibadethanelere götürmeyi ,ardından yemekte bir araya gelerek kaynaşmayı ve istedikleri mekanlara ulaştırarak güzel vakit geçirmelerini hedefledik. Bu projemiz bütün mahallelerimize yönelik belli periyotlarda sürecektir.”dedi.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet