Skip Navigation Links

Payas'ta MHP Fırtınası Esti

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Politika   A+a-

Payas’ta MHP Fırtınası Esti

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Dörtyol’da toplantılar düzenleyen Dörtyol bölgesi milletvekili aday adayları birlik ve beraberlik tablosu ortaya koyuyor. Karakese ve payas’ta katıldıkları toplantılarda vatandaşlardan büyük ilgi gören aday adaylarından Yaşar Gürakan yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Burada bizi karşılayanlar muhteşem ve coşkulu bir kalabalığın karşılaması hepimizi çok duygulandırdı. Bu muhteşem kalabalığa hitap eden arkadaşlarımız yaklaşan seçimlerin önemine değinerek AKP iktidarının ülkemize uygulamaya çalıştığı okyanus ötesi sinsi planlarına dikkat çektiler. Vatandaşlarımızın daha uyanık olmaları lazım ve çevrelerini bilinçlendirmeleri, MHP’ye verilecek her oyun ülke geleceği için bir teminat belgesi olacaktır.
Bizi Payas’ta muhteşem bir ortamda ağırlayan Belediye Başkanımız Bakir Altan Bey ve ekibine Belde Başkanımız Tahir Köse ve yöneyim kuruluna ve İl Genel Meclisi üyemiz Mahir Yalçın Beye teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet