Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Plaj Sahasında Turnuva Hazırları Sürüyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, plaj sahasında turnuva hazırlıklarının sürdüğünü belirtti.

Plaj Sahasında Turnuva Hazırları Sürüyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, plaj sahasında turnuva hazırlıklarının sürdüğünü belirtti.
 
İskenderun Belediyesi tarafından 30 Ağustos zafer bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan plaj futbolu ve futnet turnuvasının yapılacağı sahada hummalı bir çalışma yürütülüyor.
 
 
TADİLAT VE TAMİRAT İŞLEMLERİ SON AŞAMADA
 
Turnuvanın yapılacağı sahada tadilat ve tamirat işlemlerinin son aşamaya geldiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun Belediyemize ait olan sahil spor kompleksleri içerisinde yer alan plaj sahası yeniden düzenleniyor. Sahada zemin kumlama çalışmalarının ardından sahanın çevresi tel örgü ile çevriliyor. Bir yandan da takım kulübeleri ve tribünler hazırlanıyor. Ekiplerimiz şuanda düzenleme ve hazırlık çalışmaları yapıyor.” dedi.
 
 
TURNUVA İÇİN YOĞUN BİR BAŞVURU VAR
 
Turnuvaya sporseverlerin yoğun bir ilgi gösterdiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Turnuvaya yoğun bir oldu.22 Ağustosta başlayacak olan turnuva için plaj futbolunda 8 takım, ayak tenisi (FUTNET)turnuvası için 60 takım katılacak. Plaj futbolunda iki grupta toplam sekiz takım mücadele edecek. Yapılacak olan eleme turnuvaların ardından şampiyon takımlar belli olacak. Belediye olarak spor ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz. Güzel ve adına yakışır bir organizasyon olmasını diliyorum” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş