Skip Navigation Links

Dev Projenin Kazıkları Çakılıyor...

HBB ulaşım alanında yaptığı önemli projelerden biri olan İskenderun PAC Meydanı Katlı Kavşak Projesinin çalışmaları devam ediyor.

Dev Projenin Kazıkları Çakılıyor...

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesinin ulaşım alanında yaptığı önemli projelerden biri olan İskenderun PAC Meydanı Katlı Kavşak Projesinin çalışmaları devam ediyor. 
İlin önemli ulaşım noktalarından biri olan ve Hatay’ın ikinci büyük ilçe olma özelliğine sahip İskenderun’un, trafik yoğunluğuna çözüm amaçlı yapılan İskenderun Pac Meydanı Katlı Kavşak projesi gün geçtikçe ilerliyor. Tünel inşaatı, yol ve altyapı çalışmalarının aralıksız sürdüğü projenin iskeleti ortaya çıkmaya başladı.
HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, tünellerin betonarme imalatı hızla ilerlerken, alt yapı çalışmaları da yapılıyor. Tayfur Sökmen Bulvarında 6lık,  8lik, 10luk, 12lik ve 14lük olmak üzere 73 kazık imalatı yapıldı. Kirmit Petrol önüne kadar yapılan kazık çalışmaları Pac Meydanına doğru ilerliyor. Bu arada Tayfur Sökmen Bulvarından başlanılan menfez çalışmalarında1500 metrelik menfezin yapımını tamamlayan ekipler, ilçenin içme suyu ihtiyacının karşılanacağı şebeke borularının 1400 metrelik kısmını da döşedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet