Skip Navigation Links

Özçörekçi'den Rektör Güder'e Ziyaret

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Filiz Özçörekçi'yi makamında kabul etti.

Politika   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Filiz Özçörekçi’yi makamında kabul etti.

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Filiz Özçörekçi Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Üniversite ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve gelişimden mutluluk duyduklarını söyleyen Filiz Özçörekçi: “Yeni başlamış olduğunuz görevinizle kurumunuza heyecan katacağınıza inanıyorum. Kısa bir sürede çok güzel başarılara imza attınız. Bundan sonra da başarılı bir görev sürecinizin olmasını temenni ediyorum. Sizinle Mustafa Kemal Üniversitesinin daha güzel yerlere geleceğini düşünüyoruz. Başarıda ekip olmak, koordine olmak önemlidir. Sizinle işbirliğiyle koordineli bir şekilde çalışmamızın hem bizlere hem de memleketimize yarar sağlayacağına inanıyorum. Havaalanın kurulması, Limanlarımızın varlığı, stratejik konumumuz Hatay’ın gelişmesi adına çok önemlidir. Hatay’ın, bölgenin kalkınmasından ziyade ülkenin kalkınmasında da ivme kazandıracak bir şehir olduğuna inanıyorum.”dedi.

Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder İl Genel Meclis Üyesi Filiz Özçörekçi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları dile getirdi: “İstihdamın artırılması için birçok Avrupa Birliği projesi yürütüyoruz. Eğitim yoluyla gençlerimizin çok iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Üniversitemiz gelişiyor. Üniversitemiz ve şehrimizin gelişmesi adına bilimsel, sağlık ve kültürel anlamda çalışmalar yapıyoruz. Üniversite yönetimi olarak üzerimize düşen vazifeyi, Anayasa ve yasalara bağlı bir şekilde layıkıyla yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Araştırma Hastanemizde 343 yatakla hizmet veriyoruz ve bu sayıyı 545’e çıkaracağız. Bu önemli kurumları işletebilmek için kalifiye elemanlara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu sebeple bu yönde çalışmalar yürütüyoruz.”dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet