Skip Navigation Links

CHP Sokağa İndi

İskenderun Cumhuriyet Halk Partisi bugün belki de Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek sokakta partiye üye işlemini başlattılar.

Politika   A+a-


İskenderun Cumhuriyet Halk Partisi bugün belki de Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek sokakta partiye üye işlemini başlattılar. CHP parti binası önünde bir açıklama yapan CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, artık partiye üye olmanını çok kolay olduğunu ve bu hizmeti vatandaşların ayağına getirdiğini söyledi. Karpuz yaptığı konuşmada "Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi artık CHP oturulduğu yerden yönetilmiyor. Cumhuriyet Halk Partisi sokaklara iniyor, meydanlara iniyor. Biz CHP İskenderun teşkilatı olarak, insanların ayaklarına bizzat giderek üyeliklerini orada yapıyoruz. Bugün belki Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecez. Hergün saat 12:00'le 16:00 arası bugün başlattığımız bu caddede, sokakta üye kaydı yapacağız. Herkesi Cumhuriyet Halk Partisine üye olmaya davet ediyoruz. Nufüs cüzdanıyla gelerek CHP'ye üye olsunlar bu partiyi sahiplensinler, Cumhuriyet'i sahiplensin devleti sahiplensinler isitiyoruz. Cünkü Cumhuriyet tehlike de, gelecekleri uçurumun kenarındadır. Bu uçurumun kenarından kurtaracak tek bir parti varsa o da Cumhuriyet Halk Partisidir. Tek bir lider varsa o da Kemal Kılıçdaroğludur. Bu yüzden tüm halkımızı CHP'ye üye olmaya davet ediyoruz." dedi.

İlk kayıt işlemleri sonrasın da sokakta ilk üye olan kişilere rozetlerini CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz taktı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet