Skip Navigation Links

Sağlıklı Yaşam İçin 7’den 70’e Herkes Spor Yapmalıdır

Kırıkhan Belediyesi Özel Kalem Müdürü Osman Sarp’tan gelecek nesillere örnek bir davranış geldi.

Sağlıklı Yaşam İçin 7’den 70’e Herkes Spor Yapmalıdır

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan Belediyesi Özel Kalem Müdürü Osman Sarp’tan  gelecek nesillere örnek bir davranış geldi.

60 yaşında Karate sporuna Kırıkhan Belediyesi Şehit Gülşah Güler Sosyal tesislerinde Karate branşındaBelediye Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde bu yıl içerisinde derslere başlayan Osman Sarp, sporun yaşının olmadığının ve her yaşta yapılabileceğinin en güzel örneğiniortaya koydu. Karate kursunda yapılan çalışmalara katılıp 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde beyaz kuşaktan mavi kuşağa geçti. 
 
İlerlemiş yaşına rağmenkaratekursuna katılan ve azimli çalışmaları neticesinde ilk kuşağınıkazananOsman Sarp’ın mavi kuşağını ise ilçe Kaymakamı  Mustafa Erkayıran ile Milli Takımlar ve Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate hocası Ali Çeltik birlikte taktılar.
     
Kendi nesillerine seslenen  Osman Sarp “Sporun yaşı olmaz. Yeterki inanç azim ve isteğiniz olsun, başarılamayacak  hiç bir konu yoktur. Herkesi sporyaparak sağlıklı kalmaya davet ediyorum” dedi.
 
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ise Osman Sarp’ı bu azimi ve başarısından dolayı kutladı. Başkan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün karate kurslarında 3 ay gibi kısa bir sürede terfi edip beyaz kuşaktan mavi kuşağa geçerek, yeni ve genç nesilimize örnek olan, Sporun yaşı yok deyiminin en canlı örneğini bizlere yaşatan, 60 yaşındaki Belediyemiz Başkanlık Özel Kalemi Osman Sarp ve diğer terfi eden sporcularımız ile gençlerimizi azim ve başarılarından dolayı kutluyorum. 
 
Gençlerimizi ve halkımızı spor yapmaya teşvik eden Kırıkhan Kaymakamımız Mustafa Erkayıran, Milli Takımlar Antrenörü Ali Çeltik Hocamızı, Belediyespor Koordinatörümüz Sinan Ekiz ve diğer emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını dilerken, “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” diyerek, Sağlıklı bir yaşam için tüm halkımızı Belediyemiz bünyesinde açtığımız spor kurslarımıza davet ediyorum.” dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet